Cum arăta Oana Roman, în urmă cu 20 de ani! Imaginea care a făcut înconjurul României

Catalin Nae   
în Stiri mondene
02/04/2019, 16:41
Cum arăta Oana Roman, în urmă cu 20 de ani! Imaginea care a făcut înconjurul României GALERIE FOTO
Oana Roman a postat o fotografie din tinerețea sa

Oana Roman va împlini anul acesta, pe 13 aprilie, 43 de ani. Fiica lui Petre Roman se poate considera o femeie împinită: are un soț care o iubește și o fiică de care este foarte mândră. În apropiere de aniversarea sa, Oana a postat o fotografie din tinerețe, anunțând, totodată, că va organiza o mare petrecere de ziua ei.

Oana Roman a postat o imagine din tinerețe pe Instagram

În imaginea postată pe contul său de Instagram, Oana apare alături de tatăl său, îmbrăcată într-o ținută lejeră și având părul mai scurt ca acum. Poza, care este făcută cu mai bine de 20 de ani în urmă, este însoțită de un mesaj nostalgic, în care ea se întreabă retoric cum a trecut timpul.

“Eu, pe la 20 de ani! Anul ăsta fac 43. Nu știu cum a trecut timpul, anii, tinerețea! Voi face un party special de ziua mea care este peste 2 săptămâni. 43 de ani, 30 de ani de când viața mea s-a schimbat radical o data cu Revoluția, și 20 de ani de când muncesc! Sper să-mi iasă ce mi-am propus !”, a scris fiica lui Petre Roman.

Oana Roman la aproximativ 20 de ani, alături de Petre Roman

Ce relații celebre a avut Oana Roman în tinerețe

Oana Roman s-a căsătorit cu Marius Elisei în anul 2014, cu circa o lună înainte de a deveni părinții micuței Maria Izabela. Însărcinată în opt luni, Oana a vrut să își unească destinele cu Marius, înainte de a naște. Ceremonia a fost una restrânsă, la care au luat parte membri ai familiei și prieteni apropiați.

Înainte de a deveni soția lui Marius Elisei, Oana a avut o relație tumultoasă cu stripperul Cornel Păsat. Chiar și la ani de zile de la despărțire, cei doi s-au contrat în presă, după ce ea a dezvăluit motivul care a dus la ruperea relației dintre ei.

Oana Roman a declarat că s-a despărțit de Cornel Păsat pentru că acesta nu a dorit să aibă copii, ea compătimindu-l totodată pe acesta că nu are nici acum urmași. Fostul stripper s-a enervat din cauza acestei dezvăluiri, pentru că nu dorea ca motivul să fie făcut public și i-a transmis Oanei să își vadă de problemele din familia sa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×