Cum arăta Oana Radu în adolescență. Cântăreața avea probleme mari cu kilogramele în plus. Foto

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
26/04/2020, 15:16
Cum arăta Oana Radu în adolescență. Cântăreața avea probleme mari cu kilogramele în plus. Foto

Oana Radu s-a luptat ani de zile cu kilogramele în plus până a ajuns la silueta de invidiat de acum. Frumoasa cântăreață și-a făcut curaj și le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare cum arăta adolescență, în jurul vârstei de 16-17 ani.

Cântăreața Oana Radu, luptă grea cu greutatea și-n adolescență

În ultima perioadă oamenii de pe rețelele de socializare au scos de la naftalină fotografii vechi, iar vedetele nu au trecut cu vederea acest „challenge”. Oana Radu se numără printre personalitățile din showbiz-ul autohton care nu s-au sfiit să le arate fanilor imagini din adolescență.

Concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D a postat pe InstaStory câteva imagini de la vârsta de 16-17 ani, fotografii de care artista nu este deloc mândră. Oana Radu apare ca o tânără cu trăsături frumoase, dar cu câteva kilograme bune în plus.

„Mi-ați cerut și sper că sunteți pregătiți să vedeți cum arătam în adolescență, pentru că am găsit poze cu mine de când aveam 16-17 ani. Pregătiți-vă”, a spus cântăreața despre imaginile postate pe rețeaua de socializare.

Oana Radu, mai tânără
Așa arăta Oana Radu în adolescență. Sursa foto: Instagram.com

Oana Radu s-a ambiționat și a slăbit peste 60 de kilograme

Oana Radu a fost mereu plinuță, dar datorită unei diete sănătoase și sportului a reușit să dea jos peste 60 de kilograme. Lupta cu greutatea s-a încheiat momentan, iar artista se poate bucura de o siluetă suplă, având formele la care a visat dintotdeauna.

Vedeta a mărturisit în urmă cu ceva vreme ce a determinat-o să slăbească și cine este persoana căreia îi mulțumește pentru acest lucru. Frumoasa cântăreață a mai spus că jignirile unui băiat pe care-l plăcea au făcut-o să-și dorească să fie trasă prin inel.

„M-a motivat, însă, un băiat, extrem de mult. M-a jignit. El s-a oferit să mă ajute în toată lupta asta cu greutate, îi explicasem că încercaseră foarte multe persoane să mă ajute și că nu mai are rost să mă ajute, pentru că nu merge.

Și mi-a zis să mergem la alergam și am zis da, dar nu am știut dacă am putut să alerg doi metri și m-a jignit, m-a făcut grasă, mi-a zis că degeaba sunt frumoasa dacă sunt obeză, de față cu toată lumea, în parc.

Mi-a zis lucruri adevărate. Nu există frumusețe oricum. Fizicul nu este frumos oricum. Și tot văd genul ăla de poze cu fete grase, cu «îmi iubesc corpul. Mă așa cum sunt».

Apreciez curajul, că mi-e rușine mie să merg pe plajă așa, dar nu există corp frumos așa. Pe o persoană slabă sta bine orice”, mărturisea Oana Radu pentru Star Chef, scrie spynews.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×