Cum arată noua iubită lui Radu Bănică. FOTO. Ștefan Bănică Junior e tare măndru de noua ”achiziție” a fiului

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
20/08/2019, 13:32
Cum arată noua iubită lui Radu Bănică. FOTO. Ștefan Bănică Junior e tare măndru de noua ”achiziție” a fiului GALERIE FOTO
Cum arată noua iubită lui Radu Bănică

Wow, cum arată noua iubită lui Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr! Radu Bănică se pare că și-a moștenit tatăl, care s-a iubit cu cele mai frumoase femei din România. Și mezinului îi plac femeile frumoase, drept dovadă fiind noua sa iubită.

Cum arată noua iubită lui Radu Bănică

Fiul lui Ștefan Bănică a postat pe contul său de socializare prima fotografie cu Cristina, o tânără foarte atrăgătoare cu o carieră de model. Cei doi sunt apropiați și pare că au o relație serioasă. Radu este primul copil al cântărețului Ștefan Bănică.

Amândoi sunt foarte apropiați. În descrierea imaginii, el a pus o inimioară ce lasă să se înțeleagă că îi leagă o poveste de iubire. Cea care a reacționat când a văzut imaginea publicată a fost Andreea Marin. I-a dat like lui Radu la postare, potrivit VIVA! Cristina are o carieră de model, ea pozând deja pe catalogul unui cunoscut designer, conform sursei citate.

Cum arată noua iubită lui Radu Bănică
Cum arată noua iubită lui Radu Bănică

Radu Bănică a luat-o pe urmele tatălui său

Radu este pasionat de actorie și a debutat deja pe scena Teatrului de Comedie din Capitală. Tânărul a devenit un bărbat adevărat și este urmărit de un număr mare de fani pe rețelele de socializare.

Artistul se mândrește cu băiatul său, care a ajuns la vârsta de 16 ani și seamănă leit cu el, lucru recunoscut și de cei care îi urmăresc postările de pe Facebook și Instagram. Tânărul a câştigat în clasa a XI-a titlul de Mister la Balul Bobocilor de la Liceul Jean Monnet, iar colegele lui se dau în vânt după el.

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. este atras de actorie și a debutat pe scena Teatrului de Comedie din Capitală în piesa „Totul în grădină.” Băiatul a apărut și în videoclipul piesei „Până la cer”, lansată recent de tatăl său. Radu joacă rolul tatălui său în adolescență.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×