Cum arată Mircea Radu de când a ieșit din televiziune. Fostul prezentator TV a ajuns la 50 de ani

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
19/07/2019, 21:37
Cum arată Mircea Radu de când a ieșit din televiziune. Fostul prezentator TV a ajuns la 50 de ani GALERIE FOTO
Cum arată Mircea Radu de când a ieșit din televiziune

Mulți se întreabă cum mai arată Mircea Radu de când a ieșit din televiziune! Numele său era foarte cunoscut în România, însă tinerii din ziua de azi nici nu-l mai cunosc. Mircea Radu a prezentat o emisiune foarte populară la vremea ei.

Cum arată Mircea Radu de când a ieșit din televiziune

Cu emisiunea ”Din dragoste” a cutreierat ţara în lung și-n lat și a reunit sute de cupluri. Cu toate că a vorbit sute de ore despre dragoste, în emisiunea sa, Mircea Radu nu avea parte deloc de ea. Când emisiunea se încheia, mergea acasă, unde îl aștepta o singurătate strașnică. Totul s-a schimbat acum pentru el. Chiar dacă a ieșit de sub lumina reflectoarelor, deși a încercat să revină pe micile ecrane, acum este fericit. Are 50 de ani, dar are o familie frumoasă!

Despre toate acestea, Mircea Radu a scris pe o rețea de socializare. “Reputaţie, statut de vedetă – ce dracu-s astea? – nu valorau nimic. Noaptea, ajuns acasă, dădeam drumul la muzică şi mă îngropam în fotoliu. Golit, lipsit de sens dar plin de bani şi de remuşcări beam vin roşu şi aspru, într-o singurătate splendidă, vecină cu moartea’’, povesteşte Mircea Radu pe Facebook.

Cum arată Mircea Radu de când a ieșit din televiziune
Cum arată Mircea Radu de când a ieșit din televiziune

Mircea Radu, sfat pentru fiica sa

Cele două minuni din viaţa sa, Clara Elena şi Tudor, au schimbat însă tabloul, i-au dat o altă culoare, o altă trăire. “Şi iată-mă azi… Cu tine pe umeri, într-o sâmbătă dimineaţa, pregătind ouă ochiuri într-o tigaie de fontă, în a doua mea viaţă, la milioane de ani distanţă de prima.

Va trece timpul şi peste copilăria ta. Va veni vremea când şi tu vei pleca de acasă, întâi la studii şi-apoi de tot. Am să te ţin de mână doar când faci primii paşi, apoi degetele noastre se vor lungi, vor aluneca unul peste celălalt şi se vor desprinde. Vei fi doar tu cu tine, abia intrată într-o junglă de priviri, de atingeri, de intenţii.

Nu am să te învăţ cum să te aperi de marile dezamăgiri şi nici reţeta succesului – nu le ştiu. În schimb o să îţi zic, din timp, că nimic nu e după cât ai învăţat, după cum vrei sau după cât te-ai pregătit. Ceea ce se-ntâmplă se va-ntâmpla şi mai nimic din ce e esenţial în viaţă nu va fi după tine. Tu lasă-ţi timpul să curgă şi fii atentă la nuanţe’’, mai spune fostul prezentator TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×