Cum arată Milan, fiul lui Cristi Borcea și al Valentinei Pelinel. Micuțul are aproape 4 ani. Foto

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
28/04/2020, 12:44
Cum arată Milan, fiul lui Cristi Borcea și al Valentinei Pelinel. Micuțul are aproape 4 ani. Foto
Cum arată Milan, fiul lui Cristi Borcea și al Valentinei Pelinel. Micuțul are aproape 4 ani. Sursa foto: Instagram.com

Valentina Pelinel este foarte mândră de fiul ei Milan cu care postează adesea imagini pe rețelele de socializare. Băiețelul care a venit pe lume în urmă cu aproape 4 ani s-a schimbat radical și a devenit un adevărat fashionist, dacă este să ne luăm după fotografiile postate de celebra sa mamă în mediul online.

Milan, băiețelul lui Cristi Borcea și al Valentinei Pelinel, un mic prințișor

Milan este unul dintre cei mai iubiți și răsfățați copii ai lui Cristi Borcea. Băiețelul a venit pe lume în anul 2016 din relația cu Valentina Pelinel, fostul model mândrindu-se cu micuțul ori de ori are ocazia. Cuplul mai are și două fetițe gemene, dar se pare că micuțul Milan se află mai des în prim-plan.

Cei doi se mândresc cu băiețelul care a devenit un mic prințișor pasionat de modă. Fostul manechin are grijă ca lui Milan să nu-i lipsească nimic din punct de vedere vestimentar fiind de fiecare dată în pas cu ultimele tendințe.

Micuțul care va împlini frumoasa vârstă de 4 ani în luna iunie seamănă izbitor cu mult cu tatăl său, Cristi Borcea, dar are și multe trăsături de la mama sa. Milan are părul blond și ușor creț și ochii albaștri.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, o familie fericită și împlinită

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au trecut peste multe obstacole, dar în cele din urmă au reușit să formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Cuplul are o relație frumoasă care durează de câțiva ani buni și au împreună trei copii minunați.

Milan Cristian și gemenele Indira și Rania se bucură de toată atenția din partea părinților, în ciuda faptului că fostul finanțator de la Dinamo mai are și alți copii din relațiile anterioare.

View this post on Instagram

Chiar daca stam in casa, activitatile creative nu lipsesc ☺

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel) on

Cristi Borcea și fostul model sunt mai fericiți ca niciodată de când în viața lor au apărut cei mici. Cei doi profită de timpul petrecut împreună și își cresc copiii departe de ochii curioșilor, chiar dacă Valentina Pelinel mai postează în mediul online imagini cu aceștia.

La începutul anului Valentina Pelinel a mai împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare o imagine alături de tatăl copiilor ei, Cristi Borcea. Fotomodelul și fostul șef dinamovist se aflau pe o plajă cel mai probabil în vacanță, iar Valentina era în brațele lui Cristi Borcea.

Cei doi îndrăgostiți radiau de fericire, iar frumoasa blondină a ținut să atașeze și un mesaj la această fotografie. „Singuri pe plajă de ziua ta”, a scris Valentina Pelinel pe contul de Instagram, referindu-se probabil la ziua de naștere a lui Cristi Borcea care a avut loc pe 17 ianuarie.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×