Cristi Borcea, în culmea fericirii. Gemenii săi au împlinit un an. Imaginea de senzație pe care a postat-o soția lui

Cristi Borcea, în culmea fericirii. Gemenii săi au împlinit un an. Imaginea de senzație pe care a postat-o soția luiGALERIE FOTO
Cristi Borcea donează 100.000 de euro unui spital din Bucureşti: „Toți suntem egali în fața acestei pandemii!” Sursa foto - hepta.ro

Cristi Borcea, în culmea fericirii. Gemenii lui tocmai au împlinit un an de zile. Valentina Pelinel, soția fostului investitor de la Dinamo a postat o fotografie pe o rețea de socializare care a făcut furori în mediul online.

Cristi Borcea, în culmea fericirii

Astfel, în imagine, Borcea apare cu cei doi copii în brațe. Extrem de fericit, omul de afaceri pare că a lăsat definitiv în spate momentele neplăcute pe care le-a traversat în ultima perioadă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Vă readucem aminte că pe 8 februarie 2019, Cristian Borcea, fost finanţator al clubului Dinamo, a fost condamnat definitiv la 5 ani închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză, dosar în care fostul primar Radu Mazăre a primit 9 ani închisoare.

View this post on Instagram

“Martisoarele” noastre implinesc azi 1 anisor 😍❤❤❤🥳

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel) on

Gemenii săi au împlinit un an

De asemenea, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus confiscarea sumei de aproape 1 milion de euro de la Cristian Borcea, el având de plătit şi 957.107 euro., pe care a achitat-o deja.

„(Cristian Borcea, n.r.) a participat la programele educaţionale şi psihologice, nu a fost sancţionat disciplinar, fiind recompensat de 41 ori (de 19 ori cu suplimentarea dreptului la pachet şi/sau vizită, o dată cu suplimentarea numărului de convorbiri online şi de 21 de ori cu permisiunea de ieşire din penitenciar).

Petentul a finalizat programul de educaţie prin sport, iar în prezent este inclus în cadrul programului pentru liberare”, a transmis Judecătoria sectorului 4 în motivarea eliberării acestuia.

 „Atât timp cât, din caracterizarea înaintată de penitenciar, rezultă că petentul a avut o atitudine pozitivă faţă de activităţile şi programele de educaţie şi asistenţă psihosocială, nu a fost sancţionat, natura infracţiunii nu poate conduce la concluzia că scopul preventiv educativ al pedepsei nu a fost atins”, au transmis și judecătorii.

De curând, Valentina Pelinel a mai împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare o imagine alături de tatăl copiilor ei, Cristi Borcea. Fotomodelul și fostul șef dinamovist se aflau pe o plajă cel mai probabil în vacanță, iar Valentina era în brațele lui Cristi Borcea.

Cei doi îndrăgostiți radiau de fericire, iar frumoasa blondină a ținut să atașeze și un mesaj la această fotografie. „Singuri pe plajă de ziua ta”, a scris Valentina Pelinel pe contul de Instagram, referindu-se probabil la ziua de naștere a lui Cristi Borcea care a avut loc pe 17 ianuarie.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×