Mihaela Borcea se pregătește de nuntă la 8 ani de la divorțul de Cristi Borcea: ”Va fi ceva discret”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
25/02/2020, 09:42
Mihaela Borcea se pregătește de nuntă la 8 ani de la divorțul de Cristi Borcea: ”Va fi ceva discret”
Mihaela Borcea va îmbrăca în curând pentru a doua oară rochia de mireasă. Sursa foto: Instagram.com

Mihaela și Cristi Borcea au divorțat în urmă cu aproximativ 8 ani, dar prima soție al fostului acționar și președinte executiv al clubului Dinamo București și-a găsit fericirea abia după mult timp. Femeia de afaceri iubește din nou și este gata să îmbrace pentru a doua oară rochia de mireasă.

Fosta doamnă Borcea, Mihaela, la un pas de a ajunge la altar

În timp ce Cristi Borcea este la a treia căsnicie alături de fotomodelul Valentina Pelinel, nu același lucru se poate spune despre prima sa soție. Mihaela Borcea nu a trecut foarte ușor peste despărțirea de omul de afaceri alături de care are 3 copii, dar iată că soarele a răsărit în cele din urmă și pe strada sa.

Fosta doamnă Borcea iubește din nou și are o relație foarte frumoasă alături de Sorin Rap care i-a cerut mâna la începutul lunii februarie. Femeia de afaceri nu a stat prea mult pe gânduri și a spus „Da”, iar cununia religioasă urmează să aibă loc în vara anului acesta, cel mai probabil în afara țării.

Unde va avea loc cununia Mihaelei Borcea și Sorin Rap

„Mihaela nu a crezut că va mai iubi atât de puternic vreodată. Ea și Sorin chiar sunt suflete pereche, au o relație cum rar există. Se completează, se înțeleg din priviri, nu s-au certat niciodată”, au declarat prieteni apropiați primei soții a lui Cristi Borcea, relatează impact.ro.

„Există posibilitatea să facă în această vară cununia religioasă. Însă, cu siguranță va fi ceva discret, departe de țară, fără ca presa să știe”, au mai declarat prietenii cuplului, potrivit sursei menționate.

Mihaela și Cristi Borcea au fost căsătoriți din 1988 până 2011 și din căsnicia lor au rezultat 3 copii: Patrick și gemenii Antonia Melissa și Michael Angelo Borcea. Fostul acționar de la Dinamo are în total 9 copii cu 4 femei diferite. Concret, din relația cu cea de-a doua soție, Alina Vidican au mai rezultat doi copii: Alex și Gloria.

De asemenea, Cristi Borcea are împreună cu cea de-a treia soție, Valentina Pelinel un băiat pe nume Milan, dar și două fete gemene Rania și Indira. Totodată, omul de afaceri mai are și o fată pe nume Caroline din relația pe care a avut-o cu avocata Simona Voiculescu.

Mihaela Borcea și-a dorit în copilărie să devină medic

„Eu am vrut iniţial să urmez Medicina, numai că am făcut hepatita A în ultimul an de şcoală, în clasa a 8-a şi atunci viaţa mea s-a schimbat şi am avut turnura spre altceva”, a declarat în trecut Mihaela, relatează  spynews.ro.

„Aşa am ajuns în economic, am făcut cel mai bun liceu economic de la acea vreme, că altă variantă de-a alege un liceu bun nu aveam din opţiunile pe care le aveam. (…) Dar deşi nu am urmat medicina,… tot spre asta tind, pentru că în clinica asta nu am adus nu doar specialişti în estetică, ci şi în medicină”, a mai spus Mihaela Borcea.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×