Cum arăta Melania Trump în tinerețe. Soția președintelui SUA are un trecut controversat – Foto

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
27/04/2020, 14:48
Cum arăta Melania Trump în tinerețe. Soția președintelui SUA are un trecut controversat – Foto GALERIE FOTO
Melania Trump, pe când era un tânăr model în plină ascensiune. Sursa foto: Vanity Fair

În ultimii ani, viața Melaniei Trump, soția actualului președinte al Statelor Unite ale Americii, a reprezentat un subiect de interes pentru ziarele de scandal de peste ocean și nu numai. În vârstă de 50 de ani, prima doamnă s-a născut în Novo Mesto, oraș din comuna slovenă omonimă, situată în sud-estul țării care pe atunci era parte a Iugoslaviei, iar despre copilăria sa nu sunt cunoscute foarte multe detalii, în afara faptului că a crescut în Svenica.

Melania Trump a împlinit 50 de ani. Soția președintelui SUA are un trecut controversat

Chiar dacă provine dintr-o familie modestă, tatăl fiind vânzător de mașini și membru al Partidului Comunist, iar mama lucrătoare la o fabrică de textile, frumoasa soție a liderului de la Casa Albă a visat cu ochii deschiși să defileze pe marile podiumuri de modă ale lumii. Planurile aveau să prindă contur în 1996, când revista slovenă Jana a organizat concursul anual Look of The Year. Primele trei clasate au primit contracte la Paris, Milano şi Viena, iar Melania Knavs a fost una dintre ele.

A renunţat la facultatea de arhitectură și design din Ljubljana şi s-a mutat imediat la Milano, unde a lucrat câţiva ani în principal ca model pentru diverse reviste, iar ulterior a ajuns la New York. Viața i s-a schimbat radical odată cu aparițiile într-o reclamă pentru Camel, panou amplasat în Times Square, şi într-un număr special al revistei Sports Illustrated.

Într-o noapte, în clubul Kit Kat din Manhattan, pe când avea doar 28 de ani, l-a cunoscut pe magnatul Donald Trump, în vârstă de 52 de ani, iar de aici până la o poveste de dragoste cu cel care astăzi conduce Statele Unite ale Americii a mai fost doar un pas.

S-au despărțit, dar și-au reluat relația în scurt timp

Relația lor nu a fost, însă, lipsită de controverse, pentru că Melania Trump s-a văzut nevoită de-a lungul timpului să răspundă unor întrebări incomode, cel mai grăitor în acest sens fiind interviul realizat în compania celebrului prezentator radio Howard Stern. A dezvăluit fără reținere aspecte incendiare din viața intimă, declarațiile sale ținând luni întregi prima pagină a ziarelor de scandal.

În 2001, frumoasa soție a lui Trump a primit o viză de şedere cunoscută popular ca „Einstein”, acordată personalităţilor străine cu „abilităţi extraordinare”, printre care diverși laureați ai premiului Nobel sau artişti cunoscuţi la nivel mondial. În acel an, potrivit The Washington Post, programul a fost atribuit doar pentru 3.000 de persoane, mai puţin de 1% din totalul vizelor acordate. În ciuda solicitărilor repetate, avocaţii primei doamne nu au dezvăluit nici până în prezent documentele depuse pentru solicitarea vizei cu pricina.

La gala Met din 2004, unul dintre cele mai importante evenimente din lume, Donald Trump și-a cerut iubita în căsătorie, iar gestul său a făcut înconjurul lumii, filmarea care surprinde momentul emoționant fiind urmărită de peste 50.000 de internauți.

Un an mai târziu, într-o biserică episcopală din Palm Beach, Melania Knavs avea să devină cea de-a treia soţie a lui Donald Trump și cetățean american. Ulterior, în viața lor a apărut Barron, iar Melania a declarat cu sinceritate că are doi fii:copilul meu mic este Barron şi copilul meu mare este Donald”

Iniţial, a produs bijuterii, accesorii şi produse cosmetice, ducând o viaţă aparent liniştită în New York, ajungând în atenția presei abia în 2015, când Trump şi-a lansat campania pentru Casa Albă. De atunci, au fost scoase la lumină înregistrări vechi și fotografii compromiţătoare care au dat naștere zvonuri privind adevărul din spatele căsniciei cu miliardarul american, acuzat că a plătit pentru ca o actriţă de filme pentru adulți să ascundă faptul că aveau o relaţie cu trei luni înainte de naşterea fiului lor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×