Cum arată Marius Țeicu la vârsta de 74 de ani. Compozitorul n-a mai apărut la TV de ceva vreme, iar recent o tragedie i-a lovit familia

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/01/2020, 10:49
Cum arată Marius Țeicu la vârsta de 74 de ani. Compozitorul n-a mai apărut la TV de ceva vreme, iar recent o tragedie i-a lovit familia GALERIE FOTO
Marius Țeicu, alături de fiica lui, Patricia. Sursa foto: wowbiz.ro

Îndrăgitul compozitor Marius Țeicu a apărut din nou pe micile ecrane, la Revelionul starurilor organizat de Dan Negru la Antena 1. Artistul are 74 de ani și se ține bine. (pentru a vedea imaginea de acum a compozitorului, accesează galeria foto a articolului)

Marius Țeicu, vesel la petrecerea lui Dan Negru

A fost vesel, a intrat în atmosfera petrecerii înregistrate și difuzate în noaptea dintre ani, reușind să dovedească oarecum că a trecut peste moartea fiicei sale, Patricia.

Spectacolul difuzat aseară de Antena 1 a durat 5 ore și a fost cu siguranță cel mai urmărit Revelion, așa cum de zeci de ani prezentatorul Dan Negru ne-a obișnuit.

Cumpăna de acum doi ani: pierderea fiicei sale, Patricia

Marius Țeicu a fost unul dintre invitații aleși pe sprânceană la petrecerea de Revelion. Acesta a împărțit zâmbete, s-a pozat cu cei dornici, iar într-o fotografie apare cu cântăreața Ozana Barabancea.

Pe 2 august 2017, acum mai bine de doi ani, Marius Țeicu a trecut prin una din cele mai teribile cumpene ale vieții sale.

Fiica lui, Patricia, a murit la vârsta de 42 de ani, după doi ani de luptă cu o formă foarte rară de leucemie.

Patricia i-a mulțumit tot timpul tatălui său pentru modul în care s-a implicat în a o ajuta să învingă boala, însă Dumnezeu a avut alte planuri în cele din urmă.

„Am un tată extraordinar şi îi mulţumesc lui Dumnezeu…Am renăscut. Mă rog în fiecare zi şi le mulţumesc oamenilor. În fiecare dimineaţă primul lucru e să-i iau la rând şi să le mulţumesc: începând cu Dumnezeu şi toţi oamenii care m-au ajutat. Sunt alt om, ţi se schimbă priorităţile“, a spus fiica lui Țeicu înainte să moară, potrivit  adevărul.ro.

Marius Țeicu este unul dintre monștri sacri vii ai muzicii românești. Acesta a compus peste 500 de melodii de-a lungul carierei sale, majoritatea dintre ele pentru programele de radio și televiziune ale Societății de Radiodifuziune de stat.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×