Cum arată Mara, fiica Ralucăi Moianu. Adolescenta seamănă cu tatăl ei, regretatul Marius Ancuța

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
02/07/2022, 17:07
Cum arată Mara, fiica Ralucăi Moianu. Adolescenta seamănă cu tatăl ei, regretatul Marius Ancuța
Ce face și cum arată fiica Ralucăi Moianu. A moștenit trăsături de la regretatul ei tată, Marius Ancuța. Sursa foto: Instagram.com

Raluca Moianu, fosta prezentatoare a emisiunii Iartă-mă, are o fiică cu care se mândrește. Mara are 17 ani și a venit pe lume în timpul mariajului cu Marius Ancuța, regretatul comentator sportiv, cu care a fost căsătorită 15 ani.

Ce face și cum arată fiica Ralucăi Moianu. A moștenit trăsături de la regretatul ei tată, Marius Ancuța

Raluca Moianu are o adolescentă frumoasă, care seamănă leit cu tatăl ei, regretatul jurnalist de la EuroSport specializat în snooker. Vedeta și fostul partener de viață s-au separat în 2013, dar au rămas în relații bune de dragul copilului.

Mara este o fată foarte frumoasă, înaltă și cu o alură de model. La numai 17 ani seamănă perfect cu regretatul ei tată, de la care a moștenit multe dintre trăsăturile fizice și morale. Adolescenta este pasionată de balet și de meciuri.

Mara e foarte frumoasă. E deja mai înaltă decât mine, are alură de model. Seamănă mai mult cu tatăl ei. E sportivă, îi place să meargă la meciuri – m-a dus şi pe mine! –, a făcut balet…

Şi câte emoţii am avut atunci când am văzut-o dansând la Brighton, la unul dintre concursuri! Anul trecut voia să facă Medicina. Acum vrea să facă Dreptul”, a declarat Raluca Moianu pentru okmagazine.ro.

Mara, fiica Ralucăi Moianu
Mara, fiica Ralucăi Moianu și a lui Marius Ancuța. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

De ce nu apare în public fiica Ralucăi Moianu

Raluca Moianu, care este fostă prezentatoare TV și om de radio în prezent, a discutat și despre faptul că fiica sa nu dorește să apară în lumina reflectoarelor, precizând că nu înțelegea când era mică de ce este oprită pe stradă.

Decizia a fost luată mai ales după dispariția lui Marius Ancuța. Figura paternă s-a stins din viață în urmă cu 4 ani, după ce o perioadă lungă s-a luptat cu o boală cumplită, cancer. Adolescenta nu a moștenit pasiunea mamei pentru televiziune.

„Mara nu înţelegea, când era mică, de ce ne opreşte lumea pe stradă, apoi s-a obişnuit. Ea a crescut ştiind că Andreea Berecleanu este naşa, Eva este fata naşei… Nu, deloc, mai ales după moartea tatălui ei.

Deja sunt patru ani de atunci. Acum reuşim să vorbim despre tati şi el rămâne în continuare în viaţa noastră”, a mai spus Raluca Moianu, mai arată sursa menționată mai sus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×