Raluca Moianu a povestit cum a depășit moartea fostului ei soț, Marius Ancuța: „Am plecat în America de Sud”

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
25/09/2019, 12:11
Raluca Moianu a povestit cum a depășit moartea fostului ei soț, Marius Ancuța: „Am plecat în America de Sud”
Raluca Moianu a declarat că nu a fost în depresie din cauza soțului ei. Sursa foto: Ok Magazine Live

Raluca Moianu a vorbit pentru prima oară despre moartea fostului ei soț, într-un interviu pentru revista OK!. Fosta prezentatoare  a emisiunii „Iartă-mă” difuzată în urmă cu câțiva ani de TVR a spus că nu a vrut să își refacă viața imediat după ce bărbatul i-a fost răpus de cancer și că a respectat anul de doliu.

Raluca Moianu a povestit cum a depășit moartea fostului ei soț

Raluca a povestit în emisiunea Danei Săvuică de la OK Magazine că a plecat în America de Sud imediat după ce soțul ei s-a stins din viață. Vedeta a declarat că nu a putut să înceapă imediat o relație și nu s-a gândit decât la liniștea ei sufletească. Tocmai de aceea s-a dus în Columbia, în Bogota, acolo unde a petrecut o bună parte din copilărie.

Prezentatoarea a spus că a reușit să o ia de la zero datorită timpului petrecut în Bogota, oraș unde a fost cea mai fericită. În interviul acordat Danei Săvuică, Raluca a mai spus că a avut norocul să aibă în preajmă o familie minunată și prieteni care au știut cum să se poarte cu ea și cum să o facă să nu cadă în depresie după moartea soțului ei.

raluca moianu
Fosta prezentatoare a povestit despre noua ei viață în emisiunea online a Danei Săvuică. Sursa foto: Ok Magazine

Raluca Moianu: „Nu am fost în depresie”

„Ziarele au scris că am fost în depresie. Nu, nu am fost în depresie. Am fost, însă, foarte tristă. Anul de doliu este important, n-aş fi putut să încep o relaţie sau să mă mărit imediat. N-aş fi putut. Am prieteni foarte buni”, a mărturisit Raluca Moianu.

„După ce a murit soţul meu, ne-am făcut bagajele şi am plecat în America de Sud. Am plecat în Columbia, la Bogota, pentru că eu acolo am copilărit şi pentru că reconectarea mea la momentele acelea fericite m-a făcut să îmi dau un restart şi să pot să merg mai departe. Am stat acolo un an de zile şi am reuşit să ieşim din starea aia de tristeţe“, a mai spus Moianu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×