Cum arată Lorena, sora Andreei Tonciu. Intervenţiile estetice au schimbat-o. FOTO

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
24/09/2019, 16:42
Cum arată Lorena, sora Andreei Tonciu. Intervenţiile estetice au schimbat-o. FOTO GALERIE FOTO
Sora Andreei Tonciu, în urmă cu 2 ani, la Wowbiz. Sursa foto: captură Wowbiz Kanal D

Lorena, sora mai mică a Andreei Tonciu, a devenit cunoscută în urmă cu câțiva ani de zile când apărea la emisiunile tabloide de seară. Mai puțin cunoscută decât celebra brunetă, Lorena a luat-o pe urmele surorii sale și și-a făcut o serie de intervenții chirurgicale care au transformat-o complet. Practic, Lorena e de nerecunoscut astăzi.

Sora Andreei Tonciu, transformată de operațiile estetice

Lorena se înțelege foarte bine cu sora ei faimoasă și sunt surprinse deseori împreună pe străzile Capitalei. Cele două au o relație foarte bună, atât de bună încât Andreea i-a recomandat medicul din Turcia la care și-a operat nasul, însă pentru altfel de operații estetice. Lorena și-a făcut câteva intervenții vizibile la pomeți și la buze.

Practic, Lorena nu avea cine știe ce buze înainte, iar acum acestea ies în evidență în toată splendoarea. Mai mult de atât, sora vedetei s-a vopsit blondă și duce o viață destul de costisitoare pentru muritorii de rând. Sora lui Tonciu conduce un bolid de zeci de mii de euro și, din postările de pe Instagram, se poate observa că aceasta o duce mai mult decât bine.

sora andreei tonciu
Lorena, sora Andreei Tonciu, înainte de operațiile estetice. Sursa foto: wowbiz.ro

Andreea i-a recomandat intervențiile la față

În urmă cu câțiva ani, Andreea Tonciu a vorbit la Wowbiz despre sora ei și a recunoscut că i-a recomandat chiar ea anumite operații estetice. „Având în vedere că și eu am avut problema aceasta cu rinoplastia, de ce să nu încerce și ea? Din punctul meu de vedere,i-aș face nasul, buzele și sânii. Vă dați seama că așa, slăbuță cum este ea, dar cu nasul mai mic, sânii și buzele mai mari ar fi o păpușică. Are și pretendenti, chiar și pe Facebook-ul meu îmi scriu băieții și mă întreabă de ea”, a spus Andreea în urmă cu 2 ani, scrie libertatea.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×