Cum arăta Loredana în prima zi de școală. FOTO

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
09/09/2019, 14:05
Cum arăta Loredana în prima zi de școală. FOTO
Loredana Groza este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Sursa foto: protv.ro

Luni, 9 septembrie, a început un nou an cu școlar, cu mari emoții atât pentru elevi, cât și pentru părinți și profesori. De toate aceste sentimente deosebite a avut parte și Loredana, una dintre cele mai îndrăgite voci ale muzicii românești. În vârstă de 49 de ani, Lori a făcut școala la Onești, iar învățătoare i-a fost nimeni-alta decât mama sa, Leonida.

Loredana a avut-o învățătoare chiar pe mama sa

Într-un interviu acordat recent, tatăl Loredanei a rememorat cu nostalgie perioada în care fiica sa era elevă, dezvăluind că Loredana obținea de fiecare dată rezultate remarcabile la orice disciplină, mai ales că mama s-a ocupat cu mare atenție de acest aspect.

Loredana a început şcoala la 6 ani, pentru că aşa era atunci. Mama ei a pregătit-o şi i-a fost şi învăţătoare timp de 4 ani. S-a simţit protejată, dar soţia mea nu i-a făcut favoruri, ci avea aceeaşi atitudine faţă de toţi elevii. Norocul învăţătoarei că a avut un copil care nu i-a făcut probleme. Lori a fost premiantă până în anii de liceu. Singura notă de 9 în activitatea ei şcolară a fost la Botanică”, a povestit plin de mândrie Vasile Groza.

Loredana Groza în prima zi de școală. Sursa foto: click.ro
Loredana Groza în prima zi de școală. Sursa foto: click.ro

Loredana Groza, o carieră impresionantă

La cei 49 de ani ai săi, Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste ale scenei românești și se poate lăuda cu o carieră de excepție, atât în plan muzical, cât și în televiziune. Cântă de la 3 ani, iar la 18 reușise deja să câștige toate concursurile și festivalurile importante.

În plus, Lori a făcut istorie și pe micul ecran, jucând în seriale românești de succes, precum „Daria, iubirea mea” sau „Inimă de țigan”, dar și în filme, printre care „A doua cădere a Constantinopolui”, „Modigliani”, “Minte-mă frumos”, sau „Selfie 69”. De asemenea, a făcut parte din juriul emisiunilor „Vocea României” și  „Cântă acum cu mine”, iar în prezent interpretează  personajele principale în cele două musicaluri, „Mamma Mia!” și “We Will Rock You”, devenite fenomen în România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×