Cum arată Leticia Calderon la 52 de ani, actrița care făcea furori în telenovela „Esmeralda”

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
30/04/2020, 18:37
Cum arată Leticia Calderon la 52 de ani, actrița care făcea furori în telenovela „Esmeralda”
Cum arată Leticia Calderon la 52 de ani

Leticia Calderon, actrița care a interpretat rolul Esmeraldei în telenovela cu același nume, a ajuns la vârsta de 52 de ani. O viața marcată de multe neîmpliniri, dezamăgiri și greutăți.

Leticia Caldeorn, la 52 de ani. Cum arată acum Esmeralda

În 1990, Leticia Calderon făcea furori în telenovelele mexicane, dar cea care a consacrat-o a fost Esmeralda căreia îndrăgita actriță cu ochii verzi ca de smarald i-a dat viață și alături de care a făcut încunjurul lumii.

Din păcate, însă, viața din telenovele nu a fost aceeași cu cea pe care a trăit-o în realitate. Poveștile se termină întotdeauna bine și frumos pentru oamenii buni, dar realitatea este alta. Este și cazul Leticiei care s-a lovit de multe dezamăgiri în viața reală.

Leticia Calderon, Lopez Tarso
Leticia Calderon, Lopez Tarso
Foto: Antonio Nava

Fiul cel mare are Sindromul Down

Primul copil, Luciano, a fost diagnosticat cu Sindromul Down, la doar o oră de la naștere. Îndrăgita actriță a suferit un șoc. Își dorea acest copil din tot sufletul și, din acel moment, nimic nu a mai fost la fel pentru ea.

La câteva luni distanță, a rămas din nou însărcinată. Carlos s-a născut perfect sănătos, o bucurie care i-a mai alinat durerea din suflet. A renunţat  la toate proiectele şi timp de opt ani s-a dedicat doar familiei.

Soțul i-a dat încă o lovitură

Leticia Calderon a revenit în lumina reflectoarelor după ce soțul ei, avocatul Juan Collado, a părăsit-o pentru altă femeie, tot actriță, Yadhira Carillo. De atunci, şi-a dedicat viaţa copiilor ei. A scris și o carte despre minunea din viața ei, Luciano. „Multe persoane cred că este un chin, dar vă asigur că nu e deloc aşa”, a mărturisit Leticia Calderon.

În urmă cu opt ani, Leticia a trecut printr-o situație de viață și de moarte. Atât ea, cât și cei doi copii își puteau pierde viața. Un camion a intrat în mașina condusă de actriță. Toți au fost răniți, dar au reușit să scape cu viață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×