Cum arată Lavinia Pîrva la câteva săptămâni după naștere! S-a schimbat radical

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
02/06/2019, 18:42
Cum arată Lavinia Pîrva la câteva săptămâni după naștere! S-a schimbat radical
Cântăreața, Lavinia Pîrva a slăbit uimitor de repede după nașterea primului ei copil Sursa foto: Instagram.com

Cântăreața, Lavinia Pîrva a născut la jumătatea lunii mai, mai exact pe 16 mai, un băiețel. Soția lui Ștefan Bănică Jr. și-a revenit uimitor de repede după naștere și a revenit la formele sale de invidiat. Artista a slăbit în timp record.

Lavinia Pîrva a dat jos kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii

Artista, Lavinia Pîrva a născut un băiețel perfect sănătos, în urmă cu mai bine de două săptămâni, pe 16 mai. Vestea sosirii pe lume a băiețelului care va purta numele Alexandru a fost dată chiar de soțul artistei Ștefan Bănică Jr. care a declarat că, bebelușul a primit nota 10 la venirea pe lume. .

”Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă , pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase”, a scris muzicianul pe pagina de Facebook.

Cântăreața a luat câteva kilograme în plus în timpul sarcinii și glezenele i s-au umflat și nu i-au mai permis artistei să poarte tocuri. Aceasta a purtat pe toată perioada sarcinii doar adidași. Fanii au comentat pe seama greutății sale și se pare că, artista a luat măsuri în această privință și a slăbit uimitor de repede.

Lavinia Pîrva a dat naștere un băiețel, pe 16 mai 2019
Cântăreața, Lavinia Pîrva a slăbit uimitor de repede după nașterea primului ei copil
Sursa foto: Instagram.com

Cântăreața a stârnit reacții neașteptate după ce a postat o fotografie sexy, după ce a născut recent

La doar două săptămâni de la naștere, Lavinia Pîrva a postat o fotografie în care se pare că a dat jos surplusul de kilograme. Pe Instagram, artista a postat o fotografie sexy în care a îmbrăcat un maieu negru, mulat și cu un decolteu generos, dar și un machiaj discret, natural.

Cântăreața le-a urat fanilor de pe pagina sa de socializare ,,Duminică frumoasă”. Artista a atras toate privirile internauților, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Fotografia a strâns peste 800 de aprecieri.

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×