Cum arată la 49 de ani Eugenia Şerban, prima femeie din România care a jucat în filme pentru adulţi

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
17/11/2018, 13:18
Cum arată la 49 de ani Eugenia Şerban, prima femeie din România care a jucat în filme pentru adulţi GALERIE FOTO
Eugenia Şerban a ajuns la vârsta de 49 de ani! Cum a ajuns să arate acum

Eugenia Şerban, prima femeie din România care a jucat în filme pentru adulţi, a ajuns la vârsta de 49 de ani şi se străduieşte să se menţină în formă. A recunoscut că a apelat la bisturiul medicului estetician pentru diferite intervenţii faciale, însă nu vrea să abuzeze de aceste tehnici.

”Mi-am făcut o terapie botox. Până să ajung să-mi fac un lifting (sper să mai dureze câţiva ani de zile) mai fac câte un artificiu. (…) Sunt de acord cu aceste terapii care nu sunt atât de invazive. La anul fac 50 de ani, dar mă simt şi gândesc ca la 25. Am vârsta fiului meu.

Cum arată acum Eugenia Şerban, la vârsta de 49 de ani

Sunt o norocoasă. Nu-mi place să ţin regimuri. Dar mai am grijă seara să nu mănânc. Uneori, mai dau iama, dar încerc să nu exagerez. Nu mă apuc să mănânc seara slană şi pâine. (…) Fac masaj. Merg prin parc, pe jos. Dar aş minţi să spun acum că mă duc la sală”, explica Eugenia despre modul în care vrea să îşi ţină un regim de viaţă sănătos.

Actriţa este recunoscută pentru scenele de sex pe care le-a filmat în 2003, pentru filmul „Dulcea saună a morţii”, atunci când a fost protagonista primului film pentru adulţi cu românce dintr-un film românesc. Tot ea a fost prima româncă ce a fost ofertată să pozeze goală în Playboy, însă nu a vrut să audă de aşa ceva: „Am fost propusă pentru prima copertă Playboy, dar am refuzat. Problema a fost că atunci când se lansa, copilul meu începea prima zi de şcoală şi nu aş fi vrut ca el să se ducă cu coperta cu mămica. Asta a fost motivul şi scuza mea perfectă. Era vorba despre o sumă cu multe zero-uri, iar şedinţa foto ar fi avut loc în Statele Unite ale Americii”, explica ea.

Eugenia Şerban se fotografiază la un eveniment lângă o piscină, înconjurată de ghirlande de flori
Eugenia Şerban se fotografiază la un eveniment

Eugenia Şerban s-a născut pe 13 noiembrie 1969, la Bucureşti. A fost căsătorită cu un bărbat de origine arabă, dar de care a divorţat la doi ani de la naşterea unicului fiu. În 2014, Eugenia Şerban a avut grave probleme de sănătate şi a fost nevoită să îşi extirpeze ambii sâni, după un malpraxis al implanturilor mamare.

Cât de frumoasă e Eugenia Şerban la 49 de ani se poate vedea cu uşurinţă în galeria foto a acestui articol.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×