Cum arată karma ta până în 2022, în funcție de luna în care te-ai născut. Cei născuți în mai sunt speciali

Dan Suta   
în Stiri mondene
16/04/2020, 17:44
Cum arată karma ta până în 2022, în funcție de luna în care te-ai născut. Cei născuți în mai sunt speciali
Află cum va arăta karma ta până în anul 2022. Sursa foto: pixabay.com

Fiecare om are karma lui, iar pentru mulți este îngreunată mai ales în această perioadă. Îți spunem care sunt provocările de care vei avea parte în funcție de anul nașterii, dar și veștile bune, până în 2022.

Cum arata karma ta până în 2022

Dacă ești născut în luna ianuarie, următorii doi ani vor fi speciali din punct de vedere profesional. Persoanele născute în prima lună a anului sunt de obicei avantajate pe plan financiar.

Următorii doi ani vor fi excelenți pentru cei care își doresc o evoluție profesională. Cei care sunt mai visători trebuie să renunțe la a căsca ochii și să pună mâna pe treabă.

Cei născuți în februarie vor fi nevoiți să plătească facturile greșelilor făcute în ultimii ani. Karma nu se joacă, iar până în 2022 vor avea doi ani de nebuloase. Sunt vraiște pe fond emoțional și trebuie să își vindece starea de spirit.

Cei născuți în luna martie vor avea parte de doi ani feriți de pericole. Apar mici probleme de sănătate ici, colo, dar mai degrabă în familie, nu se vor confrunta ei direct.

Cei născuți în ultimele trei luni din an vor da lovitura din 2021

Cei născuți în aprilie au doi ani în care trebuie să înceapă să construiască. Trebuie să pună cărămidă pe cărămidă și dacă nu profită de acest timp vor pierde un mare tren în viață. Mare concentrare pe tot ce înseamnă casă, masă și mașină.

Oamenii născuți în luna mai sunt speciali. Vor conduce, cumva, lumea din umbră, dar nu prin superioritate, nu dictatorial. Se vor impune prin ideile lor mărețe, absolut geniale, și ne vom da seama că nu vom avea altă cale decât să le urmăm.

2021 va fi un an axat pe muncă și familie pentru cei născuți în luna iunie. Abia din 2022 scapă de șefi și pornesc propria lor investiție. Vor ieși în evidență cu un business care nu va exista pa piață la acea vreme. Deci nu au învățat degeaba.

Cei născuți în iulie se pot confrunta cu probleme de sănătate în 2021. În 2022, majoritatea persoanelor care au venit pe lume în luna lui Cuptor se vor așeza la casele lor: fie se căsătoresc, fie fac sau adoptă unul sai mai mulți copii.

Cei născuți în august au doi ani strălucitori. Vor învăța să trăiască cu foarte puțin sau chiar cu nimic pentru că în următoarele luni își vor schimba complet perspectivele asupra vieții, vor intra într-o altfel de conexiune cu Universul.

Persoanele venite pe lune în septembrie au până în 2021 tot felul de provocări, va fi o perioadă cu nervii întinși la maximum, dar va merita tot stresul și agitație pe care le resimt acum, căci din 2021 urmează o perioadă magnifică.

Cei născuți în octombrie, noiembrie și decembrie au oarecum același destin. Se formează un triunghi al binelui care le unește cumva traiectoriile acestora. 2021 va fi un an excelent pentru aceștia mai ales din punct de vedere financiar (în sensul că cei născuți în aceste luni vor fi cei mai bogați din 2021 încolo).

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×