INCREDIBIL! Luna naşterii determină ce te va ucide. Află ce boli te aşteaptă

în Stiri de ultima ora
24/02/2018, 10:14
INCREDIBIL! Luna naşterii determină ce te va ucide. Află ce boli te aşteaptă

VEZI AICI CALENDARUL ŞI CE BOLI POŢI AVEA ÎN FUNCŢIE DE LUNA NASTERII!

Aceasta este concluzia la care a ajuns o echipă de cercetători care a răscolit prin trecutul medical al două milioane de pacienţi din întreaga lume pentru a afla dacă maladiile sunt legate sau nu de luna naşterii.

Au extras de acolo atât luna naşterii, cât şi lista de afecţiuni de care au suferit pe parcursul vieţii. Pentru a obţine rezultate mai bune, cercetătorii au analizat doar bolile care au apărut la mai mult de 1.000 de persoane din baza de date respectivă.

S-ar părea că oamenii născuţi în lunile septembrie, octombrie sau noiembrie sunt cei mai expuşi la o listă lungă de boli care include ADHD, infecţii virale sau boli respiratorii precum astmul.

Pe cealaltă parte, copiii născuţi în lunile ianuarie, februarie sau martie au mai multe şanse să dezvolte  boli de inimă. Interesant este faptul că oamenii născuţi toamna sunt protejaţi de aceste boli.

Dacă data ta de naştere este cuprinsă între lunile mai şi august, sunt şanse foarte mari să eviţi multe boli pe parcursul vieţii, deoarece persoanele născute în această perioadă nu au riscuri ridicate faţă de nicio boală în special.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×