Cum arată iubitul cântăreței Sore. Mircea Julean este de profesie avocat – Foto

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
06/05/2020, 15:07
Cum arată iubitul cântăreței Sore. Mircea Julean este de profesie avocat – Foto
Cum arată iubitul cântăreței Sore. Mircea Julean este de profesie avocat. Sursa foto: Instagram.com

Frumoasa cântăreață Sore se iubește de câțiva ani cu un bărbat de profesie avocat alături de care are și o fetiță pe nume Erin. Artista a refuzat în repetate rânduri să-l arate pe cel care i-a cucerit inima, dar o dată pe an, de ziua lui de naștere publică pe rețelele de socializare o fotografie cu el.

Cum arată avocatul Mircea Julean cu care se iubește cântăreața Sore

Blondina este foarte discretă legat de viața sa amoroasă, ținând secret bărbatul cu care se iubește de mai bine de 6 ani. Sore evită să-l arate lumii pe tatăl fetiței sale pentru că bărbatul, de profesie avocat, nu dorește să apară în lumina reflectoarelor, artista respectându-i dorința.

Mircea Julean, iubitul cunoscutei cântărețe, este bărbatul perfect pentru ea, așa cum a afirmat adesea. Bărbatul este brunet, poartă barbă și mustață, are ochi căprui și este dedicat în totalitate creșterii și educării fetiței pe care o are împreună cu frumoasa artistă.

Partenerul de viață al vedetei a terminat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității Nicolae Titulescu din București și are propriul cabinet de avocatură. Bărbatul postează pe rețelele de socializare extrem de rar, ultima actualizare fiind în urmă cu circa câțiva ani.

Sore și iubitul ei Mircea Julean.
Sore și iubitul ei Mircea Julean, pe plajă. Sursa foto: avantaje.ro

Care este motivul pentru care cântăreața nu se căsătorește cu alesul inimii sale

Sore și Mircea Julean sunt logodiți de mai bine de patru ani și au împreună o fetiță în vârstă de 3 ani, dar cu toate acestea nu se grăbesc să ajungă în fața altarului.

Blondina a mărturisit că adevăratul motiv pentru care nu vrea să se căsătorească este chiar planificarea evenimentului, artista preferând mai degrabă să meargă într-o vacanță cu banii respectivi.

„Dacă nu am fi avut copii și am fi fost împreună de cinci ani era altfel, mă gândeam de ce nu are intenții serioase. Am observat că sunt unele persoane care se panichează când semnează un act.

Eu, cum am mai zis, copiii, ceea ce văd, repetă. Eu vreau ca ei să aibă modele bune, dacă nu avem norocul unei iubiri fericite până la adânci bătrâneți, e bine să facem ce ne e bine. Sunt mulți copiii care trăiesc în familii dezorganizate și au traume.

Avem obiceiul cu seara fetelor și băieții. Eu mă întorc pe la 2, iar el pe la 5. Dacă mă trezesc în toiul nopții îl rog să-mi ia shaorma. O fărâmă de gelozie este atunci când pleacă la mare de 1 mai cu băieții. Omul care minte, îl vezi, eu am instincte.

Nu suntem înnebuniți după ideea de eveniment mare, nu avem cum să reducem lista. Botezul era necesar, dar numai gândul că trebuie să organizez nunta nu-mi place.

Am face o nuntă pentru invitați, prefer să plecăm în vacanță cu acei bani”, spunea cântăreața în urmă cu ceva vreme în cadrul unui interviu.

Sore, iubitul ei și micuța Erin
Cântăreața Sore, iubitul ei Mircea și micuța Erin, în vacanță la mare. Sursa foto: click.ro
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×