Cum arată Gina, nora lui Liviu Dragnea. Este fostă miss. Galerie FOTO

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
27/09/2019, 15:13
Cum arată Gina, nora lui Liviu Dragnea. Este fostă miss. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Cum arată Gina, nora lui Liviu Dragnea. Sursa foto: Instagram

Liviu Dragnea are o noră de nota 10 plus! Cu toții au rămas impresionați atunci când au văzut cum arată Gina, soția lui Valentin Dragnea. Este fată de preot, crescută frumos, dar cu aspirații de miss și fotografii interesante pe rețelele de socializare, cel puțin până să își pună pirostriile. După nuntă, frumoasa Gina a cam dispărut din lumea virtuală.

Cum arată Gina, nora lui Liviu Dragnea

Alexandra Gina Tătulescu are 28 de ani și este o fostă miss. Focoasa brunetă s-a căsătorit cu Valentin Dragnea în anul 2018, iar evenimentul a ținut prima pagină a tabloidelor. Televiziunile au intrat în direct cu imagini de la fericitul eveniment. Foarte mult nu s-a văzut, deoarece socrul mare a mutat în ultima clipă toată ceremonia religioasă la Snagov.

Deși planul inițial era ca cei doi tineri însurăței să se cunune la biserica Sf. Elefterie din Capitală, acolo unde slujește chiar tatăl Ginei, preotul Dionis-Nimfodor Tătulescu, din cauza unor amenințări s-a hotărât ca totul să se mute la Snagov.

Cum arată Gina, nora lui Liviu Dragnea
Cum arată Gina, nora lui Liviu Dragnea. Sursa foto: Instagram

Alexandra Gina Tătulescu, cu doi ani mai în vârstă decât viitoarea sa soacră

Un detaliu pe care foarte puțini îl cunosc este că Alexandra Tătulescu și-a încercat în urmă cu fix 10 ani norocul la Miss Universe. Fata de-abia intrată în lumea celor majori, a participat la Miss Universe România, unde a ajuns până în finală, însă s-a întors acasă cu un punctaj nesatisfăcător, clasându-se pe locul 20 din 23 de participante.

Dacă înainte de căsătoria cu fiul lui Liviu Dragnea, Alexandra era activă în social media, de unde era evident că îi plac călătoriile, animalele și selfie-urile în mașină, după ce și-a unit destinele cu acesta, tânăra este de negăsit pe Facebook. Nici nu ar fi de mirare, având în vedere amenințările pe care le-a primit inclusiv în ziua nunții cu Valentin Dragnea. Ca fapt divers, soția lui Valentin Dragnea este cu doi ani mai în vârstă decât viitoarea sa soacră. Irina Tănase, care urmează să-i devină soție lui Liviu Dragnea, are 26 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×