Cum arată fiica Ozanei Barabancea. Mesajul emoționant pe care i l-a scris mama ei

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
18/02/2020, 14:09
Cum arată fiica Ozanei Barabancea. Mesajul emoționant pe care i l-a scris mama ei
Ozana Barabancea își sărbătorește astăzi fiica cea mare. Sursa foto: Facebook

Ozana Barabancea are toate motivele să se considere o femeie fericită și împlinită. Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete TV de la noi, iar concertele pe care le susține de fiecare dată cu sălile pline se încheie în ropotele de aplauze venite din partea spectatorilor.

Fiica Ozanei Barabancea împlinește 14 de ani. Mesajul emoționant transmis de mama sa

În plus, cei doi copii îi fac juratei emisiunii „Te cunosc de undeva” viața mai frumoasă cu fiecare zi ce trece. Pe 18 februarie, Gloria, fiica sa cea mare împlinește frumoasa vârstă de 14 de ani, prilej cu care vedeta a transmis un mesaj cât se poate de emoționant.

Ca orice mamă dedicată, Ozana își sfătuiește „odorul” să fie foarte precaută în relația cu cei din jur, pentru că trăim într-o societate „periculoasă și bolnavă”, care face tot ce îi stă în putință pentru a „smulge copiii din cadrul familiei”.

În plus, vedeta o îndeamnă pe fiica sa cea mare să își păstreze intactă credința în cele sfinte, pentru că „acolo unde nu poate omul, poate Dumnezeu

„Scrisoarea” Ozanei Barabancea pentru fiica sa, care împlinește astăzi 14 de ani

Pentru că eu am crescut fără mamă, dar nu și fără scrupule , pentru că am trăit un dor nespus pentru ea, îți promit că voi fi mereu alături de tine și te voi sprijini în orice iți dorești, nu că ai avea nevoie, că știu cât de perseverentă, isteață și dibace ești, dar pentru că vreau să știi că te poți baza pe mine, pe fratele tău, pe dragostea noastră.

Îți mulțumesc pentru bucuria de a fi mama ta ! Îți mulțumesc că te vad cum crești și parcă ieri te-am născut ! S-a oprit timpul în loc. Nu știu dacă am fost o mamă bună pentru tine, dar îți promit că voi rămâne mereu atentă la nevoile si prioritățile tale pentru că tu și fratele tău sunteți prioritatea mea !

Această societate, care smulge copiii din cadrul familiei și dorește dezbinarea famililiilor este o societate periculoasă și bolnavă . Ai grijă de sufletul și de trupul tău, umple-ți timpul cu lucruri folositoare și ziditoare sufletului tău, fii vigilentă cu cei din jur, prevăzătoare si mereu cu un pas înaintea “adversarului “, respectă-ți familia si prietenii, fii de folos, altruistă și săritoare mereu la nevoile celor din jur, fii bună si iertătoare.

Îți sugerez părintește să fugi de ispite și să faci față cu răbdare și cu rugăciune “furtunilor” din viața ta. Oriunde ai fi , ține-te agățată de Hristos, pentru că acolo unde nu poate omul, poate Dumnezeu !

Rămâi cât mai mult pură si neprihănită, inteligentă si pregătită! Îți vom fi aproape mereu și eu și fratele tău! Ești minunată ! Ești diamantul, bucuria și mândria noastră. Să rămâi așa încă o veșnicie! La mulți ani, odorul meu!”, a scris Ozana Barabancea în scrisoarea postată pe contul său de Facebook.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×