Cum arată Denisa Filcea la 9 zile după naștere. Soția lui Flick are abdomentul plat

Andreea Marin   
în Stiri mondene
02/07/2022, 16:58
Cum arată Denisa Filcea la 9 zile după naștere. Soția lui Flick are abdomentul plat
Denisa Filcea arată foarte bine la nouă zile după naștere. Foto: Colaj Fanatik / Instagram

Denisa Filcea și-a etalat corpul după ce a născut în urmă cu câteva zile. Soția lui Flick arată foarte bine la doar nouă zile după naștere.

Cum arată Denisa Filcea după ce a născut

Soția lui Flick nu se ferește să își arate corpul la doar nouă zile după ce a născut. Denisa Filcea s-a lăudat cu corpul său la câteva zile după ce a devenit mamă pentru prima dată.

Denisa Filcea arată la fel ca înainte să nască, la doar nouă zile după ce a devenit mamă. Într-un scurt clip video postat pe rețelele de socializare, soția lui Flick se laudă cu fizicul său.

Chiar ea spune că arată la fel ca înainte la circa o săptămână de la momentul nașterii fiicei sale, pe care au numit-o Eva Maria.

În imaginile postate pe rețelele de socializare se vede că Denisa Filcea are un abdomen plat și nici nu se vede că a născut.

Într-o bustieră și cu niște pantaloni scurți de pijama, soția lui Domnul Rimă a arătat că este într-o formă de invidiat după naștere.

„Ca nouă după nouă zile”, a transmis Denisa Filcea pe rețelele de socializare.

Așa arată Denisa Filcea după ce a născut
Așa arată Denisa Filcea după ce a născut. Foto: Captură Instagram

Denisa Filcea, prima imagine cu fiica ei și a lui Flick

Denisa Filcea a postat prima imagine alături de fiica ei și a lui Flick pe rețelele de socializare.

Deși nu i-a arătat chipul micuței, proaspăta mămică și-a arătat entuziasmul pentru venirea pe lume a primului său copil. Mai mult, vedeta a spus că Flick se descurcă foarte bine din rolul de tată.

“Prin tine se explică Dumnezeu”, ai dat sens vieții noastre. Astăzi Eva împlinește o săptămână de când a venit să aducă lumină și iubire în lumea asta frumoasă. N-a fost zi de atunci să nu plâng de fericire când o văd și când îl văd pe @flick_domnulrima ce tată minunat este!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Denisa Filcea (@denisafilcea)


Dacă există Rai, al meu acesta este!

Nu este o fotografie “fancy”, nu m-am machiat și nici nu am editat-o, frumusețea acestei fotografii e dincolo de imagine și sper să o vedeți”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×