Cum arată Cristian Tabără și ce s-a ales de el după ce a slăbit 60 de kilograme. Transformarea sa e radicală

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
16/11/2019, 07:32
Cum arată Cristian Tabără și ce s-a ales de el după ce a slăbit 60 de kilograme. Transformarea sa e radicală GALERIE FOTO
Cum arată Cristian Tabără acum? Are cu 60 de kg mai puțin. Sursa foto: PRO TV

Cristian Tabără a plecat de mult din România și acum, la vârsta de 52 de ani, este realizator de emisiune la televiziunea Publika din Republica Moldova. Prezentatorul tv s-a schimbat foarte mult în ultimii ani. A reușit să slăbească 60 de kilograme, iar transformarea este una vizibilă, căci e de nerecunoscut.

Cristian Tabără a întinerit la 52 de ani. A slăbit 60 de kilograme

Oamenii apropiați de realizatorul de emisiuni de televiziune au declarat pentru ziarul Libertatea că fosta vedetă PRO TV a slăbit din cauza problemelor personale. S-a vorbit la un moment dat inclusiv despre depresie, căci în urmă cu câțiva ani, Cristi Tabără a fost implicat într-un scandal care i-a afectat imaginea și cariera din România.

„Cristi a avut întotdeauna probleme cu greutatea. Nu reuşea deloc să se menţină în nişte parametri, din contră, se îngrăşa şi mai tare, lucru care, în mod firesc, i-a afectat sănătatea. De ceva vreme însă, el a reuşit să surprindă pe toată lumea cu un nou look. A dat jos peste 60 de kilograme şi schimbarea lui este evidentă. Acum, este mai suplu şi pare mai tonic din toate punctele de vedere”, au declarat apropiați de-ai realizatorului tv pentru libertatea.ro.

Cristian Tabără realizează emisiuni la Publika TV, în Republica Moldova. Sursa foto: Ok Magazine

Scandalul de pedofilie l-a afectat destul de mult

Cel mai probabil, scandalul de pedofilie în care a fost tărăgănat jurnalistul l-a costat scump. În urmă cu 9 ani de zile, o fetiță de 12 ani, îndemnată de familie, a depus o plângere de abuz sexual împotriva fostului prezentator de la PRO TV și TVR. Acesta a fost acuzat de viol, însă  cazul a rămas suspendat în aer o bună bucată de vreme.

Anii au trecut, rănile fetei care l-a acuzat de viol s-au mai închis. Procurorii au dat soluția de neînceperea urmăririi penale a lui Tbără, în cele din urmă. Fata care la 12 ani l-a acuzat pe Tabără de abuz sexual are acum 23 de ani, iar presa nu a mai scris nimic despre fiica fostei iubite a jurnalistului.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×