Cum arată astăzi Camelia Constantinescu, prima femeie care l-a făcut tată pe Ștefan Bănică Jr. Cei doi au fost împreună 5 ani. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/01/2020, 11:57
Cum arată astăzi Camelia Constantinescu, prima femeie care l-a făcut tată pe Ștefan Bănică Jr. Cei doi au fost împreună 5 ani. FOTO GALERIE FOTO
Cum arată Camelia Constantinescu, prima femeie care l-a făcut tată pe Ștefan Bănică Jr. Sursa foto: Facebook.com

Camelia Constatinescu, femeia care l-a făcut prima dată tată pe artistul Ștefan Bănică Jr., adoră intimitatea și este o prezență discretă pe rețelele de socializare, cât și în viața publică. Relația celor doi a început imediat după ce cântărețul s-a despărțit de Mihaela Rădulescu.

Camelia Constantinescu, fosta iubită a lui Ștefan Bănică Jr., o prezență discretă

Ștefan Bănică Jr. s-a remarcat nu numai prin cariera sa muzicală și teatrală, ci și prin relațiile amoroase. Artistul s-a iubit cu multe vedete din showbiz-ul autohton, însă la începutul anilor 2000 a decis să schimbe macazul și a început o relație cu Camelia Constantinescu. VEZI FOTO

Femeia a fost singura iubită a cântărețului care nu a avut nicio legătură cu showzbiz-ul autohton și prima care l-a făcut tată pe cântăreț. Radu Ștefan a venit pe lume pe 7 februarie 2002 și îi calcă pe urme celebrului său tată. Însă mama sa continuă să fie o prezență discretă și retrasă chiar și după despărțirea de celebrul artist.

Mama primului copil al lui Ștefan Bănică Jr., relație cu un medic stomatolog

După o relație care a durat 5 ani și s-a născut și un copil, Ștefan Bănică Jr. și Camelia Constantinescu s-au despărțit, iar băiatul a rămas în grija mamei. Fosta iubită a artistului a continuat să fie o persoană retrasă și s-a îndrăgostit din nou la scurt timp după încheierea relației cu celebrul cântăreț.

Camelia Constantinescu și-a refăcut viața alături de un medic stomatolog și pare mai fericită ca oricând. Fosta iubită a lui Ștefan Bănică Jr. arată extrem de bine, dar se ferește de ochii curioșilor trăindu-și viața departe de lumina reflectoarelor.

Camelia Constantinescu a pierdut procesul cu Ștefan Bănică Jr. legat de pensia alimentară

În urmă cu circa 2 ani, în 2018, Camelia Constantinescu a intentat proces la Judecătoria Sectorului 2 din București pe numele lui Ștefan Bănică Jr. Femeia susținea că fiul ei, Radu Ștefan, a crescut, iar cerințele și nevoile acestuia sunt mai mari cerând așadar mărirea pensiei alimentare.

Completul de judecată i-a dat câștig de cauză artistului, în timp ce fosta iubită a cântărețului a fost bună de plată. Camelia Constantinescu a fost nevoită să achite la vremea respectivă toate chetuielile de judecată care s-au ridicat la valoarea de 3.165 de lei.

Artistul îi plătește fiului său o pensie alimentară lunară de 1.500 de lei. În plus, fosta iubită a cântărețului a primit conform unui act notarial semnat în noiembrie 2006 casă și mașină, în schimb Camelia Constatinescu nu trebuie să părăsească țara cu copilul lor.

După despărțirea de Camelia Constatinescu, Ștefan Bănică Jr. a ajuns în brațele prezentatoarei TV, Andreea Marin cu care a fost căsătorit timp de 7 ani. În timpul căsniciei a venit pe lume o fetiță pe nume Violeta (15 decembrie 2007).

  • 5 ani au fost împreună Ștefan Bănciă Jr. și Camelia Constantinescu
  • 3 copii are artistul din 3 relații diferite

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×