Cum arată Belen Cuesta, actrița care îi dă viață transexualului Manila din Casa de Papel! Este de o frumusețe rară

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
06/05/2020, 18:37
Cum arată Belen Cuesta, actrița care îi dă viață transexualului Manila din Casa de Papel! Este de o frumusețe rară
Manila din Casa de Papel îi ajută banda Profesorului să ducă la bun sfârșit cel mai mare jaf al lor. Sursa foto: Netflix

Noul sezon al serialului fenomen Casa de Papel, așteptat cu nerăbdare de milioane de fani din Statele Unite ale Americii și din întreaga lume a adus nu doar o continuare plină de suspans, ci și un personaj cheie pentru jaful pus la cale de banda Profesorului. Julia sau Manila, așa cum îi spun colegii săi, este infiltrată printre ostaticii din Banca Spaniei și ne ține cu sufletul la gură în așteptarea celei mai mari lovituri din „cariera” celei mai îndrăgite echipe de spărgători.

Transexualul Manila este de o frumusețe rară. Cum arată actrița care îi dă viață noului personaj din Casa de Papel

Chiar dacă în show-ul produs de cei de la Netflix este nevoită să joace rolul unui transexual, în viața de zi cu zi actrița Belen Cuesta este nu doar o heterosexuală convinsă, ci și o femeie cât se poate de frumoasă. O demonstrează cu prisosință fiecare dintre aparițiile sale publice, fie că vorbim despre covorul roșu sau despre momentele în care este surprinsă de paparazzi.

Belen Cuesta este una dintre cele mai frumoase actrițe spaniole. Sursa foto: Facebook
Belen Cuesta este una dintre cele mai frumoase actrițe spaniole. Sursa foto: Facebook

Deși pe plan internațional a devenit cunoscută odată cu rolul din Casa de Papel, în țara sa natală este o actriță consacrată. Ba chiar are în palmares și un premiu Goya pentru cea mai bună actriță spaniolă într-un rol principal.

Cât despre viața sentimentală, tabloidele notează că are o relație cu actorul Tamar Novas, iar lucrurile sunt cât se poate de serioase. Dacă ar fi să dăm crezare zvonurilor, cei doi ar fi împreună încă din anul 2012.

Povestea lui Darko Peric, actorul din Casa de Papel care a locuit nouă ani în România

Și dacă tot a venit vorba despre cele mai îndrăgite personaje din Casa de Papel, trebuie să știți că Darko Peric, actorul cunoscut pentru rolul lui Helsinki, nu este deloc străin de România. Ba chiar a locuit vreme de nouă ani în țara noastră, timp în care a reușit să învețe limba, iar acum o vorbește la perfecție.

În vârstă de 43 de ani, acesta s-a născut în Kladovo, un orăşel mic din fosta Iugoslavie, situat în apropiere de Drobeta Turnu Severin, iar ulterior a venit să studieze medicina veterinară la Bucureşti, chiar dacă recunoaște că actoria îl atrăgea încă din copilărie.

Așa se face că a locuit vreme de trei ani în Capitală, mai întâi în Drumul Taberei, iar apoi în zona Gării de Nord, făcând tatuaje pentru a-și câștiga existența, deși societatea noastră nu era atât de receptivă la acea vreme. „Eu sunt din Serbia, de la graniţa cu România, dintr-un orăşel care se numeşte Kladovo, aproape de Turnu Severin, unde se vorbeşte româneşte.

Şi încă de pe vremea lui Ceauşescu, era ceva obişnuit pentru sârbi să meargă la facultate în România. E aproape. Şi nu numai la Bucureşti, ci şi la Craiova, la Timişoara. Eu tot timpul am zis că vreau să merg în România.

În Bucureşti am stat trei ani, iar de acolo m-am dus în Timişoara. Şi mi-a plăcut foarte mult, îmi amintesc cu drag. Mi s-a părut un oraş mai cosmopolit. Am foarte mulţi prieteni acolo. Toată adolescenţa mi-am petrecut-o în România, în anii ‘90, de la 18 până la 27 de ani”, a povestit actorul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×