Casa del Papel, cel mai așteptat serial Netflix, a apărut azi, vineri, 3 aprilie! Interviu cu unul dintre personajele principale

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
03/04/2020, 12:40
Casa del Papel, cel mai așteptat serial Netflix, a apărut azi, vineri, 3 aprilie! Interviu cu unul dintre personajele principale
Casa del Papel, cel mai așteptat serial Netflix, a apărut azi, vineri, 3 aprilie! Interviu cu unul dintre personajele principale. Sursa foto: Instagram.com

Al patrulea sezon din Casa de Papel va apărea pe platforma de streaming vineri, 3 aprilie, și vine cu noi provocări atât pentru actori, cât și pentru fani. Serialul care a apărut în decembrie 2017 a ținut cu sufletul la gură milioane de telespectatori din lumea întreagă și aduce în continuare surprize peste surprize.

Casa del Papel, revenire de senzație. Sezonul cu numărul 4, lansat pe Netflix

Dacă te numeri printre fanii celebrului serial „Casa del Papel” află că producătorii au lansat cel de-al patrulea sezon pe Netflix. Producţia spaniolă creată de Álex Pina a avut un succes răsunător și cu siguranță vine cu un nou jaf realizat de echipa Profesorului.

Darko Peric (43 de ani), actorul care joacă rolul lui Helsinki, a făcut câteva dezvăluiri importante legat de sezonul acesta. Puțini știu că Helsinki a locuit mai bine de 9 ani în România și de fiecare dată când vorbește despre români are numai lucruri frumoase de spus.

Helsinki, despre serialul spaniol Casa del Papel și multe altele

Actorul din „Casa del Papel” stăpânești destul de bine limba română și a vorbit despre personajul său preferat din serial, despre perioada petrecută în țara noastră, baschet și multe altele.

„Arturito e personajul meu favorit din serial”, a declarat actorul din serialul spaniol într-un interviu acordat Virgin Radio România. Întrebat cum a fost să joace alături de fotbalistul Neymar, Helsinki a mărturisit că a fost la un meci de fotbal de-al lui, dar preferă baschetul.

„Eu nu prea sunt de fotbal, în schimb îmi place baschetul. Am peste 100 de kg cât aș putea să sar? Mi-a plăcut foarte mult acest sport când eram adolescent, dar când am venit în România nu exista baschet sau foarte puțin, era doar Dinamo”, a mai completat actorul.

Darko Peric a mărturisit că știe foarte multe lucruri despre țara noastră și a declarat că orașul de care este legat este Timișoara. Ultima dată când a venit în țara noastră, în iarnă, actorul a luat parte la un meci de baschet între Oradea și Craiova unde a rămas impresionat de calitatea jocului.

Am vorbit cu Helsinki (Darko Peric) despre La Casa de Papel, experiența în România, grupul lui de Punkeri, dar și multe, multe alte lucruri.

Ok. În primul rând trage un pic aer în piept, pentru că suntem convinși că o să fii surprins de limba vorbită în acest video :)))Ionut Bodonea a vorbit cu Helsinki (Darko Peric) din La Casa de Papel despre noul sezon, despre personajul lui preferat din serial, despre anii petrecuți în România și despre orașul favorit, despre basket, dar și despre cât de bine cunoaște țara noastră.Noul sezon La Casa de Papel e disponibil de astăzi pe Netflix! <3Can't Wait! <3

Posted by Virgin Radio Romania on Thursday, April 2, 2020

Totodată, actorul din „Casa del Papel” a vorbit și despre pasiunea sa pentru tatuaje. „Bineînțeles, mi-am făcut și singur tatuaje. Am început să fac tatuaje în România în anul 1999. Eu am fost în București în perioada din 1995 până în 1998 și apoi un an am fost la Timișoara. Acolo am cunoscut mai mulți prieteni care făceau tatuaje și acolo a început pasiunea mea. Aveam 21-22 de ani. 

Primul tatuaj mi l-am făcut în Serbia când aveam 17 ani. După aceea am început să fac tatuaje profesionale, aici, în Spania. Din asta trăiam, de fapt. Tatuajul în formă de urs de pe burtă este pe bune, e cumva un simbol de-al meu.

Vin din Balcani, îmi plac foarte mult Carpații, eu sunt din zona aia vis-a-vis de Turnu Severin. Herculane e aproape și Orșova, Dunărea, așa că urșii fac parte din tatuajele mele”, a mai dezvăluit actorul din serialul spaniol.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×