Cum arată bebeluşul care s-a născut cu o greutate de 7 kilograme. FOTO

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
29/12/2018, 16:51
Cum arată bebeluşul care s-a născut cu o greutate de 7 kilograme. FOTO GALERIE FOTO
El este bebeluşul care s-a născut cu o greutate de aproape 7 kilograme

Un bebeluş a venit pe lume având o greutate uluitoare. Se numeşte Ali James Medlock şi cântărea, la naştere, 6,7 kilograme. Mama sa nu l-a putut naşte natural şi a fost nevoie de operaţie de cezariană.

Băieţelul a avut nevoie de îngrijiri medicale în primele şapte zile din viaţa sa, însă a fost externat după, iar acum este perfect sănătos. Părinţii au mărturisit că au fost complet luaţi prin surprindere de greutatea pe care o are micuţul, chiar dacă sora mai mare a acestuia a venit pe lume în urmă cu doi ani având o greutate la naştere de peste 4 kilograme.

Cum arată bebeluşul care s-a născut cu o greutate de 7 kilograme

Ali James Medlock este cel mai mare bebeluş care a fost adus pe lume în statul Texas în ultimii şapte ani de zile. „Am fost uimită, nu îmi venea să cred. Nu contează cât de mare s-a născut, eu mă simt binecuvântată că îl am”, a declarat Jennifer Medlock, mama băieţelului.

Ali James Medlock, bebeluşul care s-a născut cu o greutate de 7 kilograme
Ali James Medlock, bebeluşul care s-a născut cu o greutate de aproape 7 kilograme

Prima fiica, pe nume Annabelle, a venit pe lumă în urma unor tratatmente de fertilitate urmate de mama sa iar înainte de a rămâne însărcinată cu Ali se gândea să reînceapă tratamentul pentru a mai face un copil. Nu a mai fost nevoie, iar Ali a venit pe lume perfect sănătos.

Ali James Medlock, bebeluşul din Texas, care s-a născut cu o greutate de aproape 7 kilograme
Ali James Medlock, bebeluşul din Texas, care s-a născut cu o greutate de aproape 7 kilograme

„Îmi place la nebuie să le demonstrez oamenilor că greşesc atunci când o fac. îi este destinat să facă ceva măreţ, poate că nu fotbal, pentru că toată lumea continuă să spună acest lucru”, a declarat mama Jennifer.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×