Cum arată băiatul Mihaelei Rădulescu. Are 15 ani, dar ai spune că are cel puțin 25. FOTO

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
13/08/2019, 21:25
Cum arată băiatul Mihaelei Rădulescu. Are 15 ani, dar ai spune că are cel puțin 25. FOTO GALERIE FOTO
Cum arată băiatul Mihaelei Rădulescu

Cum arată băiatul Mihaelei Rădulescu! Fiul Mihaelei Rădulescu și al omului de afaceri Elan Schwartzenberg a împlinit 15 ani, dar arată mai matur, poate și din cauza faptului că Ayan se îmbracă foarte elegant în pozele pe care le postează pe rețelele de socializare.

Cum arată băiatul Mihaelei Rădulescu

Ayan pare bărbat în toată regula, iar acesta dă dovadă de maturitate și în gândire. Este foarte responsabil, iar la școală se numără printre cei mai buni elevi din clasa sa. A luat premiul I și a făcut-o pe Mihaela Rădulescu să nu-și mai încapă în piele de mândrie. La doar 15 ani, acesta se gândește serios la viitorul lui, deși mai are o vreme bună până la deciziile importante.

Adolescentul a ales să studieze în Statele Unite ale Americii, iar pe o rețea de socializare personală a indicat universitățile la care are de gând să aplice: „Harvard, Yale, Stanford, ca să numesc doar câteva…” . Frumasa Mihaela Rădulescu a fost întrebată de multe ori pe cine moștenește Ayan la fizionomie. Aceasta a răspuns:  ”Fără îndoială că de la mine și de la taică-su a luat genele bune”.

Cum arată băiatul Mihaelei Rădulescu
Cum arată băiatul Mihaelei Rădulescu

Ayan vrea să studieze la Harvard, Yale sau Stanford

Mihela Rădulescu a afișat mereu imaginea unei mame extrem de mândre. Chiar și la scurtă vreme după ce a ales să plece cu fiul său din România, s-a bucurat de reușitele sale și de felul în care a reușit să se descurce, încă de mic, într-o țară străină.

„Am copil premiant! Azi a terminat scoala si a luat premiu – aici n-au locurile 2 si 3, au doar premiantii care au mediile cele mai mari din clasa – din 18 copii, 5 au luat acest premiu ! Si e singurul care nu s-a nascut vorbind nici engleza, nici franceza (si numai in limbile astea invata toate materiile!). Destept ca taica-su, frumos ca maica-sa, nu?”, a scris Mihaela Rădulescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×