Ce mesaj i-a transmis Felix Mihaelei Rădulescu! Diva stă departe de el pentru a filma Ferma de la PRO TV

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
08/02/2019, 09:37
Ce mesaj i-a transmis Felix Mihaelei Rădulescu! Diva stă departe de el pentru a filma Ferma de la PRO TV GALERIE FOTO
Mihaela Radulescu prezinta Ferma 2019, dar se topeste de dorul iubitul ei

Mihaela Rădulescu suferă la Ferma 2019, emisiune pe care o prezintă! După ce s-a plâns că își distruge hainele de firmă, acum se pare că îi este dor de iubitul ei, sportivul Felix Baumgartner. Cei doi își fac declarații mai mult decât siropoase, în văzul tuturor.

Aflată în munți pentru emisiunea Ferma, Mihaela Rădulescu a primit un mesaj foarte drăgăstos de la iubitul ei, pe o rețea de socializare.

Mihaela Rădulescu topește zăpada din munți de dorul lui Felix

Deși locuiește în vârf de munte, unde prezintă show-ul de televiziune, Mihaela Rădulescu nu a rupt legătura cu iubitul ei, conturile lor de pe reţelele sociale fiind pline de dulcegării. Cei doi au făcut schimb de mesaje picante din care se înţelege că abia aşteaptă să se revadă. Iubitul austriac i-a transmis focoasei brunete că îi este foarte dor de ea, iar vedeta tv i-a răspuns imediat şi l-a asigurat că se vor vedea mai repede decât îşi imaginează el. „Îmi lipseşte fata mea sexy şi fierbinte…mult”, a scris Felix, iar Mihaela i s-a adresat pe măsură. „În curând, bărbatul meu perfect”, a fost mesajul ei.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner s-au văzut o singură dată de când a început emisiunea, însă austriacul cunoscut pentru probele fizice extreme, cu siguranță își va face pârtie prin munții din Caraș-Severin, unde se filmează Ferma 2019, va înfrunta lupii și urșii din zonă, doar ca să-și revadă iubita.

Felix a vizitat-o o dată pe Mihaela Rădulescu la Ferma

“Nu e chiar capătul lumii. Felix a venit în vizită o dată și va mai veni, nu mă lasă el de izbeliște 3 luni. Mă încurajează zilnic, știe cât contează sprijinul cuiva drag, pentru că și eu i-am fost alături în toate momentele lui importante. Ayan, fiul meu, e foarte implicat, povestim zilnic, e fanul lui Cristi (n.r. Bozgan), adoră tehnicile de supraviețuire. Și e foarte mândru de mama lui, treabă care mă topește”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Protv.ro.

Felix a vizitat-o o data pe Mihaela Radulescu la Ferma 2019
Felix a vizitat-o o data pe Mihaela Radulescu la Ferma 2019

Mihaela Rădulescu se pare că nu este născută pentru a locui la fermă. S-a plâns că şi-a stricat cizmele Chanel şi a făcut febră 42 la fermă. „Dacă m-ar forța viața să ajung într-o fermă, măcar n-aș avea două mâini stângi. Sunt îndemânatică la munca de casă, grădină, fermă, știam să fac diverse lucruri, iar acum am mai învățat o grămadă”, a povestit vedeta. Se pare că aceasta nu a semnat contractul cu Pro Tv până nu s-a asigurat că poate fi vizitată de trei ori de fiul și iubitul ei, pe parcursul celor trei luni cât durează emisiunea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×