Cum arată azi Olivia Hussey, cea care a interpretat-o pe Fecioara Maria în Iisus din Nazaret. A ajuns de nerecunoscut FOTO

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
26/04/2019, 22:26
Cum arată azi Olivia Hussey, cea care a interpretat-o pe Fecioara Maria în Iisus din Nazaret. A ajuns de nerecunoscut FOTO GALERIE FOTO
Cum arată azi Olivia Hussey, actrița din Iisus din Nazaret?

Interpreta Fecioarei Maria din Iisus din Nazaret arată magnific acum, la 41 de ani de la filmările peliculei urmărite de numeroși oameni în fiecare seara din cursul zilei sfinte din seara de Înviere. Olivia a devenit cunoscută în întreaga lume datrită rolului important pe care l-a avut în filmul Iisus din Nazaret.

Cum arată azi Olivia Hussey, interpreta Fecioarei Maria din Iisus din Nazaret

Au trecut 41 de ani de la fimlările peliculei renumite Iisus din Nazaret, daractrița Olivia Hussey și-a păstrat privirea caldă și pielea extraordinară. Filmul încă se bucură de un succes enorm în fiecare an în care este difuzat., acesta devenit tradiție de Paște.

Olivia Hussey va urma să împlinească 67 de ani și, pe lângă rolul Fecioarei Maria, aceasta a mai jucat și în Romeo și Julieta. Actrița a fascinat cu frumusețea sa, în special cu chipul angelic. Cu toate că timpul și-a pus amprenta asupra sa, ocii superbi de un albastru clar au rămas amprenta sa.

Cum arată azi Olivia Hussey, cea care a interpretat-o pe Fecioara Maria în Iisus din Nazaret
Cum arată azi Olivia Hussey, cea care a interpretat-o pe Fecioara Maria în Iisus din Nazaret

Olivia Hussey, o actriță desăvârșită

Olivia Hussey și-a păstrat peste ani culoarea naturală la păr și a preferat să îmbătrânească frumos, astfel că nu a apelat deloc la măestria medicilor esteticieni pentru diverse îmbunătățări. Aceasta păstrează o legătură strânsă cu fanii, arătându-le, prin intermediul rețelelor de socializare, fotografii din diverse ipostaze sau evenimente importante din viața sa.

Filmul Iisus din Nazaret va urma să fie difuzat pe Antena 1, în cursul zilelor de joi și vineri, de la orele 20:00 și sâmbătă, de la orele 23.00. Olivia a mai lucrat și cu regizorul Franco Zefirelli și la filmul „Romeo și Julieta (1868), film în care a apărut la doar 16 ani, de asemenea de succes. Ea a mai putut fi văzută și în pelicule precum. ”Moarte pe Nil”, ”Crăciunul negru” sau ”Virus”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×