Cum arată Aura Urziceanu la 71 de ani! Artista a revenit în țară

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
20/11/2018, 10:37
Cum arată Aura Urziceanu la 71 de ani! Artista a revenit în țară GALERIE FOTO
Cum arată Aura Urziceanu la vârsta de 71 de ani

Aura Urziceanu a revenit în România în acest final de săptămână, după ce a participat la un spectacol organizat de către reprezentanţii Primăriei Capitalei. Aceasta a cântat alături de nume mari din muzica noastră şi s-a fotografiat aşa cum fanii nu au mai văzut-o. Din cauza frigului, a renunţat la rochiile elegante şi a apărut într-un pulover gros şi căciuliţă.

Fără să trădeze cei 71 de ani, iubita cântăreaţă a debordat de energie şi s-a fotografiat zâmbind alături de compozitorii Andrei şi Ionel Tudor, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto. Evenimentul la care Aura Urziceanu a participat este “Gala Stelelor”, de la Circul Globus, şi alături de ea au mai fost invitaţi şi Corina Chiriac, Monica Anghel, Luminiţa Anghel, Marina Florea sau Ricky Dandel.

Cum arată Aura Urziceanu la vârsta de 71 de ani

Aura Urziceanu, care urmează să împlineascâ vârsta de 72 de ani, s-a întors în ţară pentru un concert. Artista se află într-o continuă navetă” între România şi Canada, ţară în care a imigrat în 1985. A fost căsătorită cu un canadian, Ron Rully, care a decedat de trei ani de zile. Împreună cu fostul percuţionist, acesta are un băiat, pe nume Elia Cristopher Rully, în vârstă de 47 de ani.

Aura Urziceanu s-a născut pe 14 decembrie 1946, la Bucureşti, şi este o cunoscută cântăreaţă şi compozitoare de jazz, fiind considerată una dintre cele mai frumoase voci de acest gen de la noi. A cântat muzică uşoară, dar şi populară şi a devenit rapid îndrăgită în toată ţara.

Aura Urziceanu a plecat din ţară în 2011, după ce a primit mesaje cu injurii şi aminţări de la un anonim din localitatea Codlea. Anunţul era făcut de către Radu Muşetescu, reprezentatul Aurei în România, care spunea că Aura Urziceanu nu îşi mai doreşte să aibă niciun contact cu ţara noastră. S-a răzgândit între timp şi a mai participat şi la alte evenimente care au fost organizate în România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×