Cum arată Aspirina din Las Fierbinţi în realitate. Actriţa Mirela Oprişor este foarte diferită de rolul pe care îl joacă la Pro TV

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
08/10/2019, 16:15
Cum arată Aspirina din Las Fierbinţi în realitate. Actriţa Mirela Oprişor este foarte diferită de rolul pe care îl joacă la Pro TV GALERIE FOTO
Mirela Oprișor face senzație în rolul Aspirinei din Las Fierbinți. Sursa foto: protv.ro

Fără îndoială, Las Fierbinți este cel mai apreciat serial de comedie al momentului, fiecare episod difuzat de Pro TV atrăgând în fața micilor ecrane milioane de telespectatori din întreaga țară. În plus, producția postului din Pache Protopopescu a adus în lumina reflectoarelor mai mulți actori care, deși erau deja consacrați, nu se bucurau de notorietate în rândul publicului.

Aspirina din Las Fierbinți, total schimbată în viața reală

Printre aceștia se numără și Mirela Oprișor, cea care îi dă viață Aspirinei, nimeni-alta decât prostituata satului. În vârstă de 46 de ani, actrița născută în Braşov este total schimbată față de personajul care i-a adus succesul. Dacă în serial poartă perucă și haine ce denotă un aspect neîngrijit, în viața reală, aceasta adoptă un look diferit.

Mai concret, în viața de zi cu zi Mirela poartă părul scurt și vopsit în nuanțe de blond, coafură care o face de nerecunoscut, în comparație cu aparițiile obișnuite din Las Fierbinți. De altfel, Aspirina este activă pe rețelele de socializare, unde postează fotografii răsplătite cu laude din partea internauților.

Mirela Oprișor, total diferită de Aspirina din Las Fierbinți. Sursa foto: obiectiv.info
Mirela Oprișor, total diferită de Aspirina din Las Fierbinți. Sursa foto: obiectiv.info

Mirela Oprișor, mesaj pentru românii care merg la teatru

Totodată, pe contul personal de Facebook, actrița a lansat recent un apel la bun-simț pentru românii care merg la teatru și „uită” de bunele maniere în timpul spectacolelor. Chiar dacă este conștientă că țara noastră se confruntă cu probleme mult mai grave, aceasta subliniază că este important să ne educăm și să fim mai politicoși.

Nu suntem tot timpul cei mai buni actori, unele roluri ies, altele nu. Avem seri mai bune, seri mai proaste. Munceşti mult pentru un rol, iar ziua spectacolului nu e o zi obişnuită – nu mănânci, te aduni, te concentrezi, ai emoţii. Vii la teatru şi încerci să dăruieşti omului din sală tot ce ai tu mai bun, ce ai învăţat – o emoţie, o stare, un gând. Să plece mulţumit acasă. Dar când ai în primul rând un domn care stă o oră şi jumătate pe Facebook sau o duduie care mănâncă chipsuri sau alţii care au impresia că sunt la ei în sufragerie şi comentează, atunci nu prea mai ai cum să transmiţi aceste lucruri. Ştiu că sunt probleme mai mari în ţara asta, dar dacă nu încercăm să devenim mai buni, să devenim politicoşi, să ne educăm cât de cât, nu ştiu ce se va întâmpla. Dacă nu vă place să veniţi la teatru, nu veniţi. Dacă sunteţi forţaţi să veniţi, dar nu vreţi, vă rog din suflet să nu mai veniţi. Vă mulţumesc!”, a transmis Mirela Oprișor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×