Cum arată Andreea Esca la 47 de ani. Prezentatoarea TV își serbează astăzi ziua de naștere

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
29/08/2019, 17:42
Cum arată Andreea Esca la 47 de ani. Prezentatoarea TV își serbează astăzi ziua de naștere
Andreea Esca împlinește astăzi 47 de ani. Sursa foto: protv.ro

Sărbătoare mare în lumea showbiz-ului autohton. Pe 29 august, Andreea Esca, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV își serbează ziua de naștere, prilej cu care fanii au luat cu asalt rețelele de socializare, transmițându-i numeroase mesaje și urări.

De ziua ei, Andreea Esca se relaxează la plajă

Aflată într-o binemeritată vacanță, realizatoarea jurnalului de știri de la Pro TV nu a putut rata ocazia de a se bucura de vremea caniculară alături de soțul său, Alexadre Eram, cei doi fiind suprinși pe o plajă exclusivistă de pe litoralul românesc. La cei 47 de ani ai săi, jurnalista arată impecabil, motiv pentru care nu ezită să-și etaleze formele de invidiat. Nemachiată și purtând o pereche de ochelari de soare, aceasta s-a relaxat în voie, stând pe șezlong.

Colegii de la Europa FM, post de radio la care Andreea Esca realizează o îndrăgită emisiune de interviuri programată în fiecare weekend, au ținut să îi facă știristei o surpriză pe care cu siguranță nu o va uita prea curând. Aceasta a fost sunată în direct de Ciprian Dinu și Petru Stratulat, pentru a primi urări din partea ascultătorilor, colegilor, dar și vedetelor care îi sunt apropiate. Momentul emoționant a culminat cu mesajul transmis chiar de fiica sa, Alexia Eram.

De ziua ei, Andreea Esca s-a relaxat pe litoralul românesc. Sursa foto: click.ro
De ziua ei, Andreea Esca s-a relaxat pe litoralul românesc. Sursa foto: click.ro

Andreea Esca a participat la lansarea noii piese compuse de Smiley și Marius Moga

Chiar dacă se află în vacanță, Andreea Esca nu poate sta departe de lumea mondenă. Recent, știrista a luat parte la avanpremiera videoclipului celei mai noi melodii compuse de Smiley și Marius Moga, „Ai grijă de femeia ta”.

A plecat, însă, chiar înainte de a vedea surpriză pregătită special pentru ea de organizatorii evenimentului. Aceștia au publicat pe un ecran mare mesajul ”La mulți ani, Andreea Esca și Jo”, artista numărându-se la rândul ei printre aniversații zilei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×