Cum arăta Anda Adam înainte de operațiile estetice. Cântăreața s-a schimbat mult. Galerie FOTO

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/10/2019, 21:45
Cum arăta Anda Adam înainte de operațiile estetice. Cântăreața s-a schimbat mult. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Cât de mult au schimbat-o operațiile estetice pe Anda Adam. Sursa foto: Instagram.com

Anda Adam are un corp de invidiat pe care îl lucrează în sala de forță, iar aspectul ei fizic este atent îngrijit, dar lucrurile nu au stat așa la început. Cântăreața afișa la începutul carierei sale muzicale o imagine de fată rea, dar imaginea aceea a fost înlocuită treptat cu una de bomă sexy. Cântăreața a recurs și la operații estetice și este mândră de formele ei.

Cât de mult s-a schimbat Anda Adam de când s-a lansat în muzică

Anda Adam a apărut pe sticlă în 1999 alături de rapperii de la RACLA cu care a cucerit piața muzicală. În videoclipul piesei „Nu mă uita” cântăreața avea o imagine de fată rea, se îmbrăca băiețește și avea părul creț prins în două cozi împletite. Artista nu era mulțumită de sânii mici așa că și-a făcut de două ori operație de mărire de bust, dar și îmbunătățiri în zona buzelor. Anda Adam arată complet diferit acum și nu mai seamănă deloc cu imaginea din trecut, potrivit dailynews.ro. VEZI GALERIE FOTO 

Cântăreața a renunțat la brunet și s-a făcut blondă. A apărut de două ori într-o revistă pentru adulți, atât înainte de a-și pune silicoane, dar și după. Anda Adam este mulțumită de felul în care arată și postează pe rețelele de socializare fotografii incendiare care trezesc numeroase comentarii și aprecieri.

Anda Adam și-a făcut mai multe operații estetice
Așa arăta Anda Adam când a apărut pe piața muzicală. Sursa foto: dailynews.ro

Anda Adam are o carieră de succes, dar și o viață de familie perfectă

Anda Adam (38 de ani) este căsătorită de patru ani cu Sorin Andrei Nicolescu, un bărbat mai mic cu cinci ani decât ea. La doar o lună de la nuntă artista i-a dat soțului ei cea mai frumaosă veste, aceea că vor deveni părinți. Cântăreața și soțul ei au o fetiță adorabilă pe nume Evelin despre care Anda Adam are numai cuvinte de laudă. Solista este mândră de fiica ei alături de care petrece foarte mult timp.

„Dacă vrei să ai o căsnicie fericită trebuie ca soțul să aibă tot timpul mâncare și să fie satisfăcut din punct de vedere culinar. Dacă e mâncat și este satisfăcut niciodată nu vor exista certuri. Când nu mănânci începi și te cerți. Cel puțin la noi ordinea este așa: orgasmul culinar și după aia celălalt orgasm. Dar fără ceva în burtică nu cred că vine celălalt.(..) Noi suntem foarte inventivi, suntem foarte spontani. Cred că monotonia poate să apară când nu mai există interes. Atât timp cât există interes nu prea ai cum să ajungi în faza aia de monotonie. Important este să existe iubire și idei de făcut ceva nou”, a mărturisit Anda Adam pentru revista VIVA!.

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×