Anda Adam, experiență neplăcută în vacanță. Ce a pățit vedeta în Cancun

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
25/06/2019, 13:37
Anda Adam, experiență neplăcută în vacanță. Ce a pățit vedeta în Cancun GALERIE FOTO
Anda Adam experiență neplăcută în vacanță

Anda Adam, experiență neplăcută în vacanța din Cancun! Chiar dacă vedeta s-a distrat copios și recomandă tuturor să meargă în Mexic, Anda Adam a avut și un moment când fost păcălită la bani! Vedeta a stat o lună de zile într-un complex de lux din Cancun. Invitată la emisiunea turistică „Star Trips&Tricks”, Anda Adam a povestit despre vacanța ei din Cancun.

Anda Adam, experiență neplăcută în vacanță

„Dacă ajungeți în Cancun, mergeți cu autobuzul lor, vă recomand să-l luați, pentru că este foarte cool. Au niște autobuze în care se stă mereu cu toate geamurile și ușile deschise, e muzica la maximum, șoferii cântă, dansează în timp ce conduc și merg ca nebunii. Sunt pline cu turiști, toată lumea e veselă, se dansează, e pe fericire.

Noi ne-am întors de la club, de la CocoBongo, cu autobuzul, la ora 3 dimineața. Omul avea și lumină de discotecă în autobuz! Ne-a stins lumina aia albă și avea neoane albastre. La un moment, dat s-a urcat și un tip care cânta de zor. A fost supertare. N-aș fi dat niciodată banii pe un taxi, în locul acestui autobuz”, ne-a mărturisit cântăreața.

Anda Adam experiență neplăcută în vacanță
Anda Adam experiență neplăcută în vacanță

Distracția se plătește, mai ales când ești neatent

Cursa nebună a costat-o însă 13 dolari, deși nu făcea nici măcar doi dolari! „Ce este foarte important e să schimbați bani în banii lor, în pesos, pentru că altfel o să fiți păcăliți. Șoferii de autobuz te taxează la urcare. Noi am dat 20 de dolari, pentru că nu aveam mărunt, nu m-am gândit la detaliul ăsta, că s-ar putea să nu aibă să ne dea rest, că ne dă în pesos și ne dă la ce curs vrea el.

Ideea este că la cât ne-a dat rest, am plătit mai mult decât dacă am fi luat un taxi. Ne-a păcălit. Eu mi-am dat seama, m-am dus și i-am pus, dar nu am avut de ales, pentru că mi-a răspuns să-i dau pesos, dacă nu-mi convine sau să cobor. Deci nu aveam alternativă. Este 18 pesos de persoană, iar un dolar înseamnă în jur de 40 de pesos. Și un dolar dacă dai, tot te păcălești, deci cel mai bine e să plătești direct în banii lor.

Noi eram trei persoane, ar fi trebuit să plătim 54 de pesos, să zicem doi dolari, rotunjit. Și ne-au dat rest 7 dolari, din 20. Ne-a oprit 13 dolari pentru un drum cu autobuzul. Nu ne-am uitat neapărat la diferența aia de bani, dar ne-am simțit păcăliți. Cu banii ăia ne-am fi plimbat de șapte ori”, a punctat Anda.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×