Cum arată acum Victoria, fiica cea mare a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
04/05/2019, 18:55
Cum arată acum Victoria, fiica cea mare a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda GALERIE FOTO
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, la botezul Victoriei. Sursa foto: spynews.ro

Ce repede trec anii! Fiica cea mare a Gabrielei Cristea este deja o adevărată domnișoară. Micuța pe care fosta prezentatoare tv a născut-o pe Victoria Margot pe 23 septembrie 2017. Au trecut doar doi anișori și deja lumea poate constata cu cine seamănă mai mult Vicky, asta datorită faptului că soții Cristea-Clonda au postat fotografii cu micuța pe Instagram.

Gabriela Cristea a urmat tratamente pentru a rămâne însărcinată

Gabriela Cristea și-a dorit dintotdeauna să devină mamă și a reușit asta după ce a început relația cu Tavi Clonda. A mărturisit că a avut probleme de fertilitate și, pentru a rămâne însărcinată, a apelat la un tratament special. Cu Victoria, cei doi au ajuns și la spital în luna aprilie, dar nu s-a întâmplat nimic grav.

A fost mai mare spaima, căci micuța a ajuns pe mâini bune la spital la data de 2 aprilie, după cum a asigurat ulterior Tavi Clonda. Nu e de mirare căci pruncii când sunt foarte mici au un sistem imunitar mai slab și sunt foarte bolnăvicioși. Nu este singura fetiță însă de care Gabriela Cristea trebuie să aibă grijă.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, cu micuța Victoria. Sursa foto: Instagram Gabriela Cristea

Pe 17 martie a adus-o pe lume pe Thea Iris Selena

Pe 17 martie, vedeta Antenei Stars a născut-o pe cea de-a doua fată pe care a botezat-o Thea Iris Selena, prin cezariană. „Sunt foarte fericit. Gabriela a venit cu ideea numelui şi ne-a plăcut foarte mult. Fetiţa este foarte bine, a păpat. Gabriela trebuie să înceapă mobilizarea după operaţie. Este bine. Am depăşit episodul Andreei Bălan, am înţeles că este un caz unic. Am avut emoţii diferite faţă de la Victoria.

Totul este bine, suntem fericiţi. Cred că marţi sau miercuri va fi externată. A fost şi Victoria la spital, o să vină şi azi, vrem să facem cunoştinţă. Nu a băgat-o în seamă pe Iris şi pe drum jumătate de drum îi spunea numele, chiar dacă nimeni nu mă crede.

Tot parcă a decurs mult mai ok ca data trecută. Deşi, şi data trecută a fost bine, dar a durat mai mult… sau ni s-a părut nouă. Ni s-a părut foarte uşor… şi anestezia. Totul s-a derulat foarte repede, nici nu am apucat să mă dezmeticesc că ea deja era întinsă şi cu anestezia făcută”, a declarat Tavi Clonda la Antena Stars după ce i-a născut nevasta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×