Cum arată acum Miki de la K-Pital. Motivul pentru care a dispărut din showbiz FOTO

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
05/08/2019, 15:10
Cum arată acum Miki de la K-Pital. Motivul pentru care a dispărut din showbiz FOTO GALERIE FOTO
Miki K Pital a fost acum 15 ani pe val în muzica românească. Sursa foto: libertatea.ro

În urmă cu ceva ani, Miki de la K-Pital a fost una dintre cele mai ascultate cântărețe din România. Vedeta a dispărut din showbiz-ul românesc de ceva timp și nu a mai fost văzută. Noi am aflat cu ce se ocupă acum și mai ales cum arată Miki de la K-Pital după 15 ani de când nu mai activează în muzică (Vezi imagini in Galeria FOTO).

Miki de la K-Pital s-a retras din showbiz

Mihaela Marinache pe numele din buletin nu s-a retras, de fapt, niciodată din muzică. E adevărat că spunem asta pentru că nu mai are succesul de altădată. Solista continuă să îi încânte pe români la petreceri private, în diferite cluburi, alături de trupa ei. Fosta elevă a Mihaelei Runceanu nu mai depinde acum de casele de discuri și de cerințele publicului comercial și s-ar putea spune că e mai fericită, căci acum cântă ce vrea și unde vrea.

Mihaela a și recunoscut, de altfel, că nu s-a regăsit de la o vreme în peisajul monden mioritic, așa că pauza pe care a luat-o inclusiv de la aparițiile televizate a fost cea mai bună decizie din viața ei. Vedeta spune că îndepărtarea de showbiz a ajutat-o să își dea seama mai bine ce vrea să facă și nu exclude o revenire în forță, având în vedere că în ultima vreme, tot mai mulți artiști care nu au mai scos nimic nou vin cu proiecte proaspete (vezi cazul Andre).

Cântăreața ar putea reveni în forță cu un nou proiect muzical

„Am avut o pauză mondenă, cum ar veni, și de TV. Dar eu activitate muzicală am avut. Am făcut o pauză pentru că nu prea îmi găseam locul în lumea asta, pe TV, ce se întâmpla, cum se întâmpla. În toată această perioadă am cântat, doar că nu am apărut la televizor. Atâta tot. Mi-a lipsit showbiz-ul. Am făcut o pauză, dar mi-a fost prielnică, m-am încărcat și acuma gata sunt. Clar revin cu forțe proaspete”, a declarat Miki, conform cancan.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×