Cum arată acum Ionică din Liceenii! Actorul Mihai Constantin a ajuns de nerecunoscut FOTO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
02/06/2019, 16:39
Cum arată acum Ionică din Liceenii! Actorul Mihai Constantin a ajuns de nerecunoscut FOTO GALERIE FOTO
Cum arată Ionică din Liceenii, după 30 de ani de la lansarea filmelor. Sursa foto:Libertatea

De la mic la mare, cu toții am fost cuceriți de seria filmelor Liceeni. Au trecut mai bine de 30 de ani de atunci, iar timpul și-a spus cuvântul și asupra actorilor, chiar dacă rolurile cu care ne-au încântat vor dăinui pentru totdeauna.

Cum s-a transformat în timp, Ionică din Liceenii

Mihai Constantin, cel  care i-a dat viață lui Ionică, prietenul năzdrăvan al personajului interpretat de Ștefan Bănică Junior, este astăzi  de nerecunoscut. Nu a abandonat nicio clipă marea sa iubire și așa se face că la 54 de ani, este în continuare unul dintre cei mai îndrăgiți actori, fiecare apariție pe scenele de teatru din București și nu numai fiind întâmpinată cu ropote de aplauze din partea spectatorilor.

Dacă din punct de vedere fizic timpul și-a mai pus amprenta, mai ales din pricina kilogramelor în plus, simțul umorului și spiritul său ludic au rămas la fel ca în zilele în care făcea senzație, alături de ceilalți colegi din celebra serie pentru tineri.

Mihai Constantin, după mai bine de 30 de ani de la rolul din Liceenii. Sursa foto:Libertatea.ro
Mihai Constantin, după mai bine de 30 de ani de la rolul din Liceenii. Sursa foto:Libertatea.ro

Este actor al Teatrului Bulandra

După Liceenii, Mihai Constantin a hotărât să  se dedice trup și suflet scenei, fiind unul dintre cei mai apreciați actori ai Teatrului Bulandra din București. De-a lungul timpului, a făcut o serie de roluri memorabile în spectacole de mare succes, precum „A treia ţeapă“ de Marin Sorescu, „Hamlet“, „Regele Lear“, „Poveste de iarnă“ de W. Shakespeare, „Petru“, de Vlad Zografi, „Black & White“, de Keith Waterhouse şi Willis Hall, „Antigona“ de Sofocle, „Trei surori“, de Cehov sau „Oblomov“, de Goncearov.

Cum așchia nu sare departe de trunchi, actorul este pregătit să predea ștafeta fiului său, Matei, al treilea pe linie bărbătească, admis cu brio la Teatru. Un amănunt interesant este acela că tânărul împarte scena TNB-ului cu Radu Ștefan, fiul lui Bănică Jr, la fel cum tații lor au facut în binecunoscuta serie de filme Liceenii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×