Ștefan Bănica jr. împlinește azi 51 de ani. Se “ține” nemaipomenit! FOTO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/10/2018, 17:59
Ștefan Bănica jr. împlinește azi 51 de ani. Se “ține” nemaipomenit! FOTO GALERIE FOTO
Ștefan Bănică jr., unul dintre cei mai complecși artiști din România, împlinește astăzi 51 de ani

Cântărețul Ștefan Bănică jr. împlinește astăzi frumoasa vârstă de 51 de ani! Artistul de ”ține” nemaipomenit! Artistul, născut în București, este actor, interpret, regizor, producător și moderator de televiziune. Are o carieră de mai bine de 30 de ani și este considerat unul dintre cei mai artiști complecși din toată România. Vedeta, după o lungă relație cu Andreea Marin, și-a găsit dragostea în brațele unei femei cu care împarte pasiunea care i-a umplut toată viața: muzica. În vârstă de 51 de ani acum, bucuriile vieții îl găsesc alături de cântăreața Lavinia Pârva(33 de ani). Cei doi și-au oprit privirile unul spre celălalt de acum șapte ani de zile.

Însă, cu toate acestea, cei doi s-au căsătorit abia anul trecut, departe de ochii lumii, în Bulgaria. Amândoi sunt foarte fericiți împreună de aceea apar din ce în ce mai des întrebări despre un copil. De curând, cântăreața a marturisit că momentul în care ea va deveni mămică, iar Ștena Bănică din nou tată, nu este atât de departe, căci dorința lor există. De asemenea, aceasta crede că dorința de a purta în pântece un copil este valabilă pentru ”orice femeie normală la cap”.

Ștefan Bănică a împlinit astăzi 51 de ani!
Ștefan Bănică, alături de colegii săi din ”Liceenii”

Ștefan Bănică jr. împlinește astăzi 51 de ani!

Motivul pentru care în ultimul timp a fost din ce în ce mai mult întrebată despre un copil a fost surprinderea ei la o clinică medicală. Aceasta a lămurit situația spunând că scopul cu care a trecut pragul clinicii a fost unul care nu are legătură cu un copil. ”Sunt perfect sănătoasă, nu am probleme de sănătate. Am fost văzută la acea clinică pentru că eu în fiecare an îmi fac anumite analize medicale. Îmi doresc un copil, cum își dorește orice femeie normală la cap”, a declarat artista pentru recista Click!.

Totodată, vedeta, în urmă cu puțin timp, a declarat că ar fi minunat ca cei doi să aibă un copil împreună. Însă, până atunci, ea se declară mulțumită de viața sa profesională, cât și de cea amoroasă. Însă, și pentru Ștefan Bănică jr. ar fi în culmea fericirii, chiar dacă acesta mai are doi copii din relațiile sale anterioare, pentru că bucuria de a fi părinte nu se termină la primul copil.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×