Iubita lui Ştefan Bănică SUFERĂ! „Nu se mai ÎNŢELEG!” Se DESPART

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
26/05/2015, 12:44
Iubita lui Ştefan Bănică SUFERĂ! „Nu se mai ÎNŢELEG!” Se DESPART GALERIE FOTO

Problemele se ţin scai de Lavinia Pârva. Iubita lui Stefan Banica junior sufera, iar surse apropiate familiei au facut dezvaluiri in premiera! Din octombrie 2013, de când s-a căsătorit cu iubita lui pe nume Violeta, pe fratele Laviniei, Adrian, l-au lovit ghinioanele.

Patronul restaurantului din Timişoara i-a deschis proces pentru că nu şi-a achitat cheltuielile de nuntă şi se pare că bărbatul acum e din nou la mâna judecătorilor. Soţia ar vrea să divorţeze de el!

Ultimă oră! VIDEO + FOTO ŞOC! A venit POTOPUL în România! Imagini HORROR 

Dacă Laviniei Pârva (31 de ani) îi merge strună relaţia cu Ştefan Bănică (47 de ani), fratele ei a început căsnicia cu stângul şi se pare că a şi încheiat-o după numai 18 luni.

Violeta Pârva, ar fi depus, în urmă cu o lună, la Judecătoria Timişoara, o cerere pentru separare legală. ”Nu se mai înţeleg. Procesul pentru datoriile acelea de la restaurant, după nuntă, i-a afectat mult”, a declarat, pentru Click, un apropiat al familiei.

ANUNT NEASTEPTAT DE ULTIMA ORA!!! SIMONA HALEP S-A DESPARTIT DE EL CHIAR LA ROLAND GARROS!! 

Contactat telefonic, tatăl Laviniei nu a vrut să ofere detalii. “Nu cunosc problema. Fiul meu nu mi-a spus că se desparte de nevastă”, s-a rezumat să ne spună Florin Pârva.

Şi fiica lui a fost la fel de zgârcită în declaraţii, deşi nu a infirmat povestea. “Fratele meu nu este persoană publică, chiar nu înţeleg de ce v-ar interesa pe voi aceste aspecte!”

Despărţirea celor doi pare să fie confirmată şi de postările lor de pe Facebook: dacă Adrian pune imagini împreună cu prietenii lui, Violeta e mai mult singură şi pozează în femeia fatală. Tânăra este, de altfel, cea care a făcut mereu „primii paşi” în relaţia cu fratele cântăreţei.

INCREDIBIL!!! CAT A COSTAT VIATA AUREI ION!!! CAT A PLATIT FIRMA DE ASIGURARI DUPA ACCIDENTUL AVIATIC DIN APUSENI!!!

Socrul ei povestea, în urmă cu un an, că ea s-a grăbit cu nunta. ”Avusesem un deces în familie, dar nora mea nu a mai vrut să aştepte. S-a dus şi a făcut rost de sală. Ea s-a ocupat de toată organizarea”, declara, anul trecut, pentru Click!, tatăl Laviniei, Florin Pârva.

Organizarea s-a dovedit a fi însă cu ghinion, deoarece mirii au rămas cu datorii de 4.000 € după petrecere, iar proprietarul restaurantului i-a dat în judecată. A câştigat procesul, însă nu şi-a recuperat banii nici acum.

”Mi-am luat gândul de la acei bani. Am renunţat să cred că ei vor plăti vreodată această sumă. Îmi văd în continuare de afacerile mele în Timişoara”, ne-a declarat Victor Pop, proprietarul restaurantului din Timişoara unde a avut loc nunta din 2013.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×