Cum arată acum Femeia-Pisică și cine este soțul ei. Jocelyn a dat 4 milioane $ pe operațiile estetice

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/04/2020, 19:14
Cum arată acum Femeia-Pisică și cine este soțul ei. Jocelyn a dat 4 milioane $ pe operațiile estetice
Femeia-Pisică are deja 79 de ani și se iubește cu un designer. Sursa foto: mirror.co.uk

Femeia-Pisică are acum 79 de ani și este de mai bine de 40 în atenția presei din întreaga lume pentru felul în care arată.

Femeia-Pisică s-a operat ca să-l recucerească pe soțul ei

Jocelynnys Dayannys da Silva-Bezerra, pe numele ei real, a dat nici mai mult, nici mai puțin decât 4 milioane de dolari pe operațiile estetice cu scopul de a semăna cât mai bine cu o pisică, de aici și porecla ei.

Femeia cu un aspect cel puțin bizar a venit pe lume în 1940 în Elveția. La vârsta de 38 de ani, după ce s-a căsătorit cu afaceristul Alec Wildenstein, Jocelyn a fost împinsă să își facă anumite operații estetice.

Femeia a spus în repetate rânduri pentru tabloidele internaționale, că fostul ei soț, Alec, este cel din cauza căruia a vrut să arate ca o pisică.

În prezent, este căsătorită cu designerul Lloyd Klein

Aceasta a recurs la operații care i-au desfigurat fața, costând-o 4 milioane de dolari, cu scopul de a-l recuceri pe soțul ei, care la un moment dat avea gânduri de despărțire.

Efectul a fost complet diferit, căci bărbatul s-a speriat de moarte când a văzut-o pe Jocelyn tunată, el imaginându-și alte feluri de operații estetice, nu cele care o apropiau pe femeie mai degrabă de specia felinelor.

Jocelyn nu a mai putut face mare lucru, așa că s-a obișnuit cu aspectul ei fizic, urmele nebuniei pe care o făcuse în primul ei mariaj văzându-se și astăzi pe chipul ei.

În prezent, elvețianca de 79 de ani este fericită alături de designerul Lloyd Klein cu care a trecut prin mai multe despărțiri și împăcări, căci între cei doi se pare că au existat numeroase episoade de violență, persoana care împărțea pumni și picioare fiind chiar septagenara.

După ce au trecut prin tribunale, cei doi și-au dat seama că se iubesc pentru a-și dori să ajungă în pușcărie, așa că au renunțat la proces și s-au împăcat formând o familie și în aceste zile.

femeia-pisică
Așa arată în prezent femeia-pisică. La braț, alături de partenerul ei. Sursa foto: pagesix.com
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×