Cum arată acum Aurel Moldoveanu. Artistul și-a făcut o schimbare radicală de look. GALERIE FOTO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
25/11/2019, 17:47
Cum arată acum Aurel Moldoveanu. Artistul și-a făcut o schimbare radicală de look. GALERIE FOTO GALERIE FOTO
Aurel Moldoveanu a ajuns de nerecunoscut. Sursa foto: sputnik.ro

Aurel Moldoveanu a ajuns de nerecunoscut. Artistul i-a lăsat muți de uimire pe fanii săi cu cea mai recentă fotografie postată pe rețelele de socializare. Purtând o geacă de piele și ochelari imenși, îndrăgitul cântăreț își savurează cafeaua favorită pe o terasă și face eforturi disperate pentru a afișa un look de om cât mai tânăr. La cei 60 de ani ai săi, omul care însuflețește orice eveniment la care este chemat, grație melodiilor sale cu influențe etno, face eforturi disperate să-și păstreze lookul unui bărbat tânăr, motiv pentru care a recurs la o schimbare de look radicală.

Aurel Moldoveanu, transformare incredibilă la 60 de ani

Mai concret, pentru a fi sigur că trecerea timpului nu-și va lăsa deloc amprenta asupra aspectului său fizic, Aurel Moldoveanu a trecut prin mai multe operații estetice, iar transformarea nu a putut trece neobservată de prietenii și fanii săi din mediul online. Nu toți au privit cu ochi buni noua înfățișare a carismaticului artist. „Parcă eşti împăiat!”, sau „Ce ai întinerit! Ţi-ai intins pielea pe față, e vizibil, o transformare radicală”, sunt doar câteva dintre comentariile negative scrise de internauți pe Facebook.

Un lucru e cert: cântărețul care până nu demult făcea furori cu „Fata primarului” și celelalte hituri ale sale a trecut printr-o transformare ce nu poate fi trecută cu vederea. Vă puteți convinge de acest lucru aruncând o privire în GALERIA FOTO de mai sus. În ceea ce privește ochelarii pe care îi poartă în majoritatea aparițiilor sale publice, Aurel a dezvăluit recent că un astfel de accesoriu îi este „absolut necesar”: „Este absolut necesar să port ochelari​. Sunt ochelari speciali, terapeutici. Acum un an jumate, când vedeam lumină, lăcrimam. Mi-am pus picături, m-am dus la control, a fost ok… cam două trei luni. După 3-4 luni, mi-a reapărut”.

Aurel Moldoveanu a vorbit deschis despre problemele sale de sănătate: „Am contactat un virus”

Am contactat un virus, cheratită virală, am avut şi două intervenţii pe cornee şi un transplant, şi nu este în totalitate rezolvată. Se rezolvă, apoi recidivează… E de ajuns să-mi scadă imunitatea puţin şi sunt praf. Zăpada mă nenoroceşte. Trebuie să port ochelari, inclusiv în momentele intime. Nu renunţ la sală, la vocalize, nu renunţ la studio.

Recomand tuturor celor care biciclesc să poarte tot timpul ochelari și cască de protecție. Cred că am luat o iritație de vreo 2-3 luni și îmi este imposibil să scap. Am luat toate picăturile din lume si am făcut analize, nu o identifică. Mi se inroșește globul ocular și trebuie să iau 6 picături pe zi, toate diferite”, a dezvăluit Aurel Moldoveanu în urmă cu ceva timp.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×