Cum arată acum Anamaria Ferenţ, la 20 de ani după ce a devenit cunoscută. Nu mai este brunetă. FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
27/10/2019, 12:47
Cum arată acum Anamaria Ferenţ, la 20 de ani după ce a devenit cunoscută. Nu mai este brunetă. FOTO GALERIE FOTO
Anamaria Ferenț locuiește de zece ani în Statele Unite ale Americii. Sursa foto: viva.ro

O mai ții minte pe Anamaria Ferenț? În urmă cu 20 de ani, era una dintre cele mai dese apariții de pe micile ecrane. Fosta solistă a trupei Demo și fosta nevastă a lui Marcel Toader este complet schimbată. Și-a păstrat frumusețea și a învățat să fenteze trecerea timpului. Cântăreața a renunțat la culoarea părului și a făcut câteva schimbări care o avantajează.

Anamaria Ferenț, de zece ani în America

Anamaria Ferenț are acum 43 de ani, însă trecerea timpului a avantajat-o. O explicație ar fi aerul care îi priește în America, acolo unde vedeta s-a stabilit de ani buni. Mai exact, Anamaria își trăiește viața din plin în Los Angeles. Artista este pasionată de sport și nu a renunțat definitiv la muzică. Participă la anumite evenimente din America, însă noul ei mare hobby este fitness-ul.

Anamaria a ajuns la Los Angeles după ce și-a încercat norocul la New York în urmă cu zece ani, atunci când a spus „Adio” României. Viața la New York nu i-a plăcut foarte mult, cel mai probabil din cauza climei, însă la Los Angeles s-a simțit mult mai bine și a rămas până la urmă acolo. Anamaria dăduse lecții de canto la începuturile ei în L.A., iar din informațiile prezentate de viva.ro se pare că în America artista se vede des cu o altă cunoscută vedetă a showbiz-ului românesc, Monica Gabor.

„Fac workshop-uri cu copii, le vorbesc despre activitatea mea”

„În fiecare weekend sunt la Barbizon Model&Talent, o prestigioasa școală de artă, de talente, unde se face actorie, canto, modelling și dans. Aceasta este în Hollywood – Los Angeles și acolo merg în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 10-18.00. Fac diverse workshopuri cu copii, diverse prezentări, ale studioului, a școlii, iar după ce le prezint școala și le vorbesc puțin despre activitatea mea, trecem la treabă!”, a declarat anul trecut vedeta pentru protv.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×