Cum ar putea să-și ia Mircea Badea revanșa în fața motociclistului! Daniel Ghiță: „Îl antrenez eu”1 an!

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
08/02/2019, 12:29
Cum ar putea să-și ia Mircea Badea revanșa în fața motociclistului! Daniel Ghiță: „Îl antrenez eu”1 an!
Mircea Badea, ajutat de Daniel Ghiță să-și ia revanșa în ring

Veste bună pentru Mircea Badea. Prezentatorul TV ar putea avea parte de o revanșă nesperată, după înfrângerea rușinoasă, suferită în fața motociclistului Teodor Tedi Constantin. Făcut Ko după numai 5 secunde de la intrarea în ring și având nevoie de intervenția medicilor în urma loviturii încasate, Mircea Badea i-a atras atenția lui Daniel Ghiță, care vine acum cu o ofertă de nerefuzat. Cunoscutul luptător, campion K1, se oferă să-l antreneze timp de un an pe Mircea Badea, pentru ca prezentatorul TV să-și poată lua astfel revanșa.  Totodată, Ghiță dă asigurări că în urma antrenamentului,Mircea Badea nu va mai fi trimis  la podea  atât de ușor.

„Toată România discută de meciul lui Mircea Badea! A luat un KO. Așa…și ? Nu este sportiv de performanță în kickbox! Îl antrenez eu un an de zile (așa mă pot răzbuna pe el  ) și facem lupta încă odată.  Mă credeți ca nu mai pierde prin TKO” , este mesajul postat de Ghiță pee contul său de Facebook.  Totodată, luptătorul nu ratează nicio ocazie de a-l ironiza pe rivalul său, Cătălin Moroșanu, care participă în această perioadă la show-ul „Ferma”, transmis de Pro TV. „Decât să mulgi vaci și să construiesti toalete la Fermă , sunt de apreciat alții care luptă. Nu?” , scrie Daniel Ghiță în postarea sa, întepându-l  astfel pe Moroșanu.

Reacția lui Mircea Badea, după ce a fost făcut KO în ring

După lupta cu motociclistul Tedi Constantin, în urma căreia a fost făcut KO în doar 5 secunde, Mircea Badea  a devenit subiectul glumelor și controverselor pe rețelele sociale.  Vedeta Antenei 3 se arată deranjat însă deranjat de reacțiile stârnite după ce a fost trimis la podea în ring și susține, printre altele, că lupta a fost organizată corect, în ciuda speculațiilor.

Mircea Badea ar putea să-și ia revanșa în ring
Mircea Badea ar putea să revină în ring

 

„Bai, nene, mai terminați cu istericalele si băgatul capului in poză. Organizatorii sunt absolut ok si n-am nimic sa le reproșez. N-am spus absolut nimic înainte, nu intentionam să spun nici după, dar mă forțează istericii care și-au găsit o ocupație.
Nu sunt genul care să cer voie, aprobare, confirmare nimănui. Au fost respectate toate regulile, am avut viza medicală rezultată in urma unui control detaliat.
S-a întâmplat practic nimic in urma unei lovituri norocoase. Sunt ok, fac emsiuni live radio/tv de a doua zi. M-am inscris ca orice altă persoană într-o competitie bine organizată. Si cu asta, basta. Organizatorul si domnul Cristian Iordache și-au respectat toate intelegerile luate de comun acord. Lăsați-i in pace! P.S: Iar eu personal nu dau doi bani găuriți pe „grija” sau „îngrijorarea” isterică manifestată de ipocriți. Fiți bărbati, hienelor!
, este mesajul scris de Mircea Badea, în stilul caracteristic, pe contul personal de Facebook.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×