Cum a murit angajata fabricii din Cugir! Telefonul i-a adus sfârșitul

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
12/11/2018, 17:10
Cum a murit angajata fabricii din Cugir! Telefonul i-a adus sfârșitul GALERIE FOTO
Fotografie realizată la incendiul din Cugir

O explozie a avut loc la societatea de armament şi muniţie Cugir, după care a urmat un incendiu. Deflagraţia s-a produs în jurul orei 12:00, într-un tunel de testare al armamentului. O femeie, angajată a fabricii, a murit după ce ieşise nevătămată din fabrică, însă a realizat că şi-a uitat telefonul înăuntru şi s-a întors după el.

Prefectul de Alba, Dănuţ Emil Hălălai, s-a deplasat la locul exploziei şi a oferit detalii despre cum a pierit angajata fabricii: „Din câte am înţeles, femeia s-ar fi întors după telefon. Acest lucru i-a fost fatal şi a fost surprinsă de către incendiu”.

Angajata fabricii din Cugir a murit după ce s-a întors pentru telefon

Anagajaţii au fost toţi trimişi acasă pentru a putea fi efectuate cercetările. Femeia a fost dată iniţial dispărută, după care a fost găsită carbonizată şi este singura vicimă de la Cugir. Aceasta avea 50 de ani şi, conform spuselor soţului, aceasta lucra de peste 30 de ani în cadrul fabricii. Incendiul a fost stins după două ore, timp în care la intervenţie au participat echipajele ISU Alba, Hunedoara şi Sibiu.

Angajata fabricii din Cugir şi-a pierdut viaţa din cauza telefonului! Femeia a murit după ce s-a întors pentru el. Fotografie realizată în timpul incendiului
Angajata fabricii din Cugir şi-a pierdut viaţa din cauza telefonului! Femeia a murit după ce s-a întors pentru el

La faţa locului au venit ofiţeri criminalişti şi un procuror, iar autorităţile efectuează acum cercetări pentru dstrugere din culpă, ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă.

Angajata fabricii din Cugir şi-a pierdut viaţa într-un mod total nesăbuit, după ce telefonul mobil i-a adus sfârşitul, întorcându-se după el. Locul unde femeia a murit, Fabrica din Cugir a fost înfiinţată în 1799, sub denumirea de Fabrica de Fier şi Oţel. În 2004, s-a divizat, devenind două entităţi: Uzina Mecanică Cugir şi Fabrica de Arme. Aceasta produce arme semiautomate pentru piaţa civilă americană, care sunt destinate vânătorii şi tirului sportiv, precum şi arme militare, AKM-uri, care se vând peste graniţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×