Explozie urmată de un incendiu, la fabrica de armament din Cugir. O persoană a murit

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
12/11/2018, 13:08
Explozie urmată de un incendiu, la fabrica de armament din Cugir. O persoană a murit
În urma exploziei fabricii de armament din Cugir, a fost declarată decedată o persoană

În urma exploziei urmată de un incendiu, de la fabrica de armament din Cugir, a murit o persoană. Astăzi, 12 noiembrie, societatea de stat care produce armament și muniție din Cugir a luat foc! Conform adevărul.ro, la ora 12:00, explozia s-a produs într-un tunel de testare a armamentului și a avut ca urmare un incendiu. În clădire erau 12 bărbați și 7 femei, care au reușit să iasă. La scurt timp, s-a raportat absența unei femei. Aceasta a fost dată dispărută, însă, ulterior, a fost găsită fără suflare. Pompierii au intervenit cu 6 ofițeri, 21 de subofițeri și 16 membri ai serviciului voluntar pentru situații de urgență Cugir. De asemenea, la fața locului a fost adus și un container special, care se folosește doar în operațiunile de căutare.

Conform ISU Alba, a intervenit Garda Sebeș cu o ambulanță SMURD tip B, 1 ASAS, și 7 subof pentru a stinge incendiul cu fum gros de la Uzina Mecanică, aflată în zona poligonului. Potrivit sursei menționate mai sus, la ora 12:40, Fabrica de Arme Cugir a fost evacuată. Totodată, s-a descoperit și cine este victima dată dispărută și declarată decedată. După ce angajații au fost trimiși la locuințele lor, cercetările oamenilor legii au continuat, ulterior dând de veste că femeia care s-a stins din viață avea 50 de ani.

Explozia urmată de un incendiu, la fabrica de armament din Cugir a adus moartea unei persoane

explozia fabricii de armament din cugir a adus moartea unei persoane
Fumul gros care a învăluit fabrica de muniție

Unul dintre muncitori a venit cu detalii în ceea ce privește modul în care femeia și-a găsit sfârșitul. Angajatul a mărturisit că este posibil ca, imediat după explozie, să se fi prăbușit peste femeie un zid de protecție.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×