Cum a fost găsită Cristina Țopescu. Scene cutremurătoare în casa fostei jurnalistei

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 09:10
Cum a fost găsită Cristina Țopescu. Scene cutremurătoare în casa fostei jurnalistei
În cursul zilei de vineri, Cristi, fratele vitreg al fostei jurnaliste a ajuns la Tribunal. Bărbatul va fi nevoit să se prezinte în instanța de judecată, după ce a aflat că soția lui vrea să divorțeze.

Apar primele date despre ce ar fi putut cauza moartea jurnalistei Cristina Țopescu. În casa fostei jurnaliste au avut loc scene cutremurătoare azi noapte, după ce vecinii au sunat la 112 pentru a semnala că nu au mai văzut activitate la locuința ei de ceva zile.

Cristina Țopescu, găsită fără suflare. Ministru: „Trupul ei nu prezenta urme de violență”

Prezentatoarea de 59 de ani locuia într-o vilă în județul Ilfov și a fost găsită fără suflare în patul ei, de aici și certitudinea că aceasta a murit în somn.

Medicii legiști au ridicat trupul din casă aseară, undeva după ora 22:00 când a fost făcut apelul la numărul Serviciului de Urgențe de către unul dintre vecini.

Țopescu lucra la Ministerul Sănătății și Canal 33

S-ar putea ca astăzi să fie stabilită cauza decesului jurnalistei, în urma efectuării necropsiei. Printre variantele care au circulat în spațiul public, cea care a fost cel mai intens vehiculată e potrivit căreia prezentatoarea era moartă de aproximativ trei săptămâni.

Despre Cristina Țopescu a vorbit aseară într-o intervenție telefonică la România TV și ministrul de Interne Marcel Vela, care a oferit informația că trupul ei nu prezenta urme de violențe.

„Este prea devreme să ne pronunțăm la variante, inclusiv sinuciderea sau un infarct, comoție cerebrală – când vom avea concluziile, evident, că le vom comunica și opiniei publice”, a declarat aseară la Vela.

Cristina Țopescu lucra în ultima vreme la Ministerul Sănătății, unde era consilier al secretarului de stat Horațiu Moldovan. Acesta declarase că a crezut că femeia era în vacanță, lăsând să înțeleagă că și el a fost în vacanță din moment ce nu și-a pus întrebarea unde este angajata lui.

Astăzi va sosi cel mai probabil un comunicat de la Institutul de Medicină Legală în legătură despre cauza decesului jurnalistei. Știrista nu mai răspundea la telefon de mai bine de trei săptămâni.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×