Cum a apărut Oana Roman la un eveniment! Fanii au lăudat-o pentru ținută: “Wow, ești minunată”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
26/10/2019, 21:32
Cum a apărut Oana Roman la un eveniment! Fanii au lăudat-o pentru ținută: “Wow, ești minunată” GALERIE FOTO
Oana Roman a primit multe laude în urma ținutei pe care a purtat-o. Sursa foto - facebook

Oana Roman a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Fata fostului premier al României a apărut la un eveniment în care Pepe și Raluca Pastramă au fost nași de cununie într-o rochie care i-a făcut pe toți să se întrebe câte kilograme a slăbit cu adevărat aceasta (Vezi imaginile în Galeria FOTO)! Oana Roman a arătat super într-o rochie deschisă la culoare, despre care oamenii au spus că i-a venit pur și simplu ca turnată și că i-a pus în evidență toate formele.

Cum a apărut Oana Roman la un eveniment!

Dacă altădată era taxată pentru ținutele pe care le aborda, acum internauții i-au aplaudat la scenă deschisă apariția și au complimentat-o pentru felul în care arată. „Azi un eveniment important al unor oameni pe care îi iubim mult ! Deea si Babani, Casa de Piatră!”, a transmis Oana Roman pe contul său de Instagram. tot acolo au venit și primele reacții ale admiratorilor, unele mai mult decât frumoase.

“Wow, ești minunată”, „Wow, Oana, arăți superb”, „Oana ești foartte elegantă”, „Sunteți o familie foarte frumoasă”, „Oana cât de bine îți stă”, au fost doar câteva din mesajele pe care fiica lui Petre Roman le-a primit, la puține momente după ce a încărcat fotografia. Reușita ținutei nu este singura pentru Oana Roman. Vedeta și-a vândut de curând apartamentul din Lacul Tei și a cumpărat o vilă în Pipera.

Oana Roman, casă nouă în Pipera

Noua casă a Oanei Roman a costat aproximativ 160.000 de euro. Aceasta a devenit proprietara vilei în urmă cu câteva zile și urmează să se mute în ea luna viitoare. De remarcat că pentru apartamentul din Lacul Tei, unde locuia, Oana Roman a obținut un preț de 200.000 de euro. ”Sunt foarte bucuroasă, chiar este o realizare pentru mine. Mi-am dorit o casă cu mai mult spaţiu ca să stea şi mama cu noi.

Dumnezeu m-a ajutat foarte mult, am găsit o casa superbă care are în jur de 300 de mp, 4 dormitoare, 2 livinguri, garaj, terase şi o curte de 1.000 de mp. Avem o livadă frumoasă cu piersici, caişi, meri, dar şi o vie, chiar suntem norocoşi. Ne vom muta acolo în noiembrie pentru că vom face lucrări de amenajare care vor dura două luni. Mama va avea spaţiul ei. Abia aştept să petrecem Crăciunul în casă nouă”, a declarat Oana Roman pentru Click.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×