Cum a apărut nora lui Liviu Dragnea, Gina, la meciul României U21. A venit alături de Valentin Dragnea. FOTO

EXCLUSIV FANATIK
Eduard Nicolae Popa    Marian Popovici   
în Stiri de ultima ora
11/10/2019, 19:05
Cum a apărut nora lui Liviu Dragnea, Gina, la meciul României U21. A venit alături de Valentin Dragnea. FOTO GALERIE FOTO
Gina și Valentin Dragnea, nora și fiul fostului președinte PSD, la meciul României U21 de la Ploiești

România U21 a reușit o victorie importantă în preliminariile pentru Europeanul din 2021. Elevii lui Mirel Rădoi au trecut de Ucraina, scor 3-0, după un gol marcat de Olimpiu Moruțan și o dublă semnată de atacantul Adrian Petre. Peste 5.000 de oameni au fost prezenți la victoria obținută de tricolorii mici, iar printre spectatori s-au numărat și mai multe VIP-uri, printre care îi putem găsi și pe soții Valentin și Gina Dragnea, fiul și nora fostului președinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

Cum a apărut Gina, nora lui Liviu Dragnea, la meciul României U21

Nu mică a fost mirarea reporterilor FANATIK să îi vadă la partidă pe cei doi tineri îndrăgostiți. Gina Dragnea era îmbrăcată într-un palton alb și lung elegant, cu ghete albe cu toc și o geantă de firmă, în timp ce soțul ei, moștenitorul imperiului din Teleorman, era îmbrăcat mai casual, cu o bluză de toamnă. VEZI GALERIE FOTO

Interesul cuplului Dragnea pentru fotbal se trage din faptul că Valentin este patronul clubului Turris Turnu Măgurele. Formația teleormăneană se află pe primul loc în Liga 2, cu cinci puncte în fața locului secund, ocupat de Dacia Mioveni.

Gina și Valentin Dragnea, nora și fiul fostului președinte PSD, la meciul României U21 de la Ploiești
Gina și Valentin Dragnea, nora și fiul fostului președinte PSD, la meciul României U21 de la Ploiești

Soții Valentin și Gina Dragnea au venit la meci cu o limuzină Mercedes

Chiar dacă provin dintr-unul din cele mai sărace județe din țară, soții Dragnea nu o duc deloc rău în ceea cce privește garajul. Astfel, Gina și soțul său au sosit la stadionul „Ilie Oană” din Ploiești într-o limuzină Mercedes, clasa S. De altfel, cei doi au și mai multe limuzine BMW, în timp ce Valentin Dragea deține cel mai puternic VW Golf 6 din lume, după cum arată riseproject.ro.

Gina Dragnea se laudă și ea cu Lamborghini Gallardo albastru, cu care se pozează adesea pe rețelele de socializare. Recent, însă, bolidul i-a făcut belele Ginei, după ce a fost prinsă cum l-a parcat pe locul pentru persoanele cu dizabilități la parcarea CJ Teleorman din Alexandria.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×