Gina, nora lui Liviu Dragnea, și-a lăsat Lamborghini-ul pe parcarea pentru persoanele cu handicap. Foto

Eduard Nicolae Popa    Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
07/10/2019, 18:09
Gina, nora lui Liviu Dragnea, și-a lăsat Lamborghini-ul pe parcarea pentru persoanele cu handicap. Foto
Gina, nora lui Liviu Dragnea, alături de Lamborghiniul din dotare *foto: instagram

Nunta fiului lui Liviu Dragnea, Valentin, alături de aleasa inimii sale, Gina Alexandra Tătulescu, a fost unul dintre evenimentele mondene ale anului trecut. Chiar dacă inițial era cunoscută drept o fată de preot, cu educație aleasă, se pare că păcatul trufiei a ajuns-o și pe fosta participantă la Miss Universe. Astfel, cei de la ziarul local liberinteleorman.ro au surprins bolidul Ginei, un model Lamborghini Gallardo, cum stătea parcat pe locurile destinate pentru persoanele cu handicap.

Lamborghiniul Ginei Dragnea, parcat pe locul pentru persoanele cu handicap la CJ Teleorman

Astfel, bolidul Lamborghini deținut de nevasta lui Valentin Dragnea a fost surprins pe parcarea pentru persoanele cu dizabilități din fața Consiliului Județean Teleorman. Dănuț Cristescu, președintele consiliului, nu a știut însă să răspundă ce a căutat nora lui Liviu Dragnea la instituția pe care acesta a condus-o cu o mână de fier timp de mai mulți ani.

Mașina de culoare albastră pe care o conduce Gina este un model Lamborghini Gallardo. Bolidul are un motor de 5,2 litri care produce 550 de cai putere și, potrivit site-urilor de specialitate, prețul unor astfel de mașini sare de pragul a 100.000 de euro.

Nora lui Liviu Dragnea și-a parcat Lamborghiniul pe locul destinat persoanelor cu handicap
Nora lui Liviu Dragnea și-a parcat Lamborghiniul pe locul destinat persoanelor cu handicap *foto: liberinteleorman.ro

Soții Valentin și Gina Dragnea, mari amatori de mașini puternice

Gina Dragnea este o amatoare a motoarelor puternice. Ea s-a pozat adesea cu Jeep-ul negru al familiei, dar și cu noul său Lamborghini. Nici lui Valentin Dragnea nu i-ar fi însă rușine cu garajul său. El deține mai multe limuzine de lux BMW, cumpărate prin intermediul fermelor sale de porci din județul Teleorman. De asemenea, Valentin Dragnea are și cel mai puternic Volkswagen Golf 6 din lume, după cum arată o anchetă a celor de la riseproject.ro.

Nora lui Liviu Dragnea și-a parcat Lamborghiniul pe locul destinat persoanelor cu handicap
Valentin Dragnea, la volanul celui mai puternic VW Golf 6 din lume! *foto: turnulcustiri.ro

Gestul norei lui Liviu Dragnea nu este unic în „istoria” recentă a Teleormanului. În urmă cu câteva luni, ofițerul SPP care o conduce pe Viorica Dăncilă a parcat limuzina BMW Seria 7 în care se afla premierul tot pe locul pentru persoanele cu handicap. Este vorba de parcarea Universității „Valahia” din Alexandria, unde a avut loc ședința PSD Teleorman în care s-a votat noua conducere a filialei locale PSD.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×